Nieuwe website

Ingediend door Charlie op
Berichttekst

Welkom op de nieuwe website van de Mini Seven Club Nederland! Na ruim drie jaar ontwikkeltijd (en nog ruim daarvoor met ideeën rondlopen en oriënteren op verschillende software-pakketten), staat er eindelijk een splinternieuwe website, met een frisser uiterlijk en heel veel technische verbeteringen voor gebruikers en beheer. Hopelijk helemaal klaar voor de volgende tien jaar, want zo oud was de oude site al bijna!

Een van de belangrijkste toevoegingen is de Wiki. In de stijl van Wikipedia moet dit uitgroeien tot een uitgebreide informatie-bron over alles dat met Mini's te maken heeft. Daar hebben we vooral ook jouw hulp bij nodig, want een Wiki wordt gemaakt door de gebruikers.

Een andere verbetering is dat het nu mogelijk is om zelf je Mini-advertenties te beheren. Dat is nu gratis voor iedereen, maar leden hebben zowel voordeel als ze een advertentie plaatsen. als wanneer ze op zoek zijn naar een Mini; advertenties geplaatst door niet-leden zijn alleen te bekijken door leden. Leden hebben dus bij het plaatsen een breder publiek, en bij het kopen een breder aanbod.

Natuurlijk bestaat het forum ook nog. Dat is vooral het goede oude, vertrouwde forum, maar in een nieuw jasje. Het zal voor de oude garde wat gewenning vergen, want veel bedieningselementen zullen net op een iets andere plaats te vinden zijn. Wellicht zijn er ook favoriete functionaliteiten veranderd of verdwenen. Laat dat dan vooral weten in het forum Site Algemeen, misschien is het wel over het hoofd gezien.

Dus, laten we met een screenshot uit 2003 afscheid nemen van de oude website. Veel plezier op de nieuwe!

Screenshot website MSCN januari 2003, via Wayback Machine