Seven 6, 2017

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Cover Seven 7, 2017

Heb jij hem al ontvangen, de laatste Seven van 2017?

Ook deze keer is het een mooie Seven geworden. Met van alles wat en voor iedereen wat wils. De agenda is weer gevuld met evenementen waarvan we al een bevestiging hebben gehad. Daarnaast staan er verslagen en veel foto’s in van de laatste evenementen, informatie over hoe je een koppeling moet monteren en nog veel meer. 

En terwijl wij genieten van deze editie is de redactie alweer begonnen aan de eerste Seven van 2018. Hoe moet hij eruit komen te zien qua ondersteunende kleuren aan de binnenzijde, welke foto komt er op de cover? Zijn er al genoeg stukjes om aan de slag te kunnen in januari en wat wordt de planning voor komend jaar? Allemaal zaken waar je misschien niet gauw bij stil staat, maar die wel gedaan moeten worden. Wil je onze hoofdredacteuren, Marloes en Gitty, hierbij helpen? Blijf dan vooral 'achter' je pc zitten om een bijdrage te schrijven voor een van de volgende Sevens. 

Tot slot, iedereen die dit jaar iets heeft aangeleverd BEDANKT! En alle leden, veel leesplezier gewenst!

Kopijsluiting

Foto's en tekst voor het volgende clubblad dienen uiterlijk 5 januari naar redactie@minisevenclub.nl gestuurd te worden.

Ook de Seven ontvangen?

Meld je dan aan via deze link en je ontvangt hem voortaan zes keer per jaar.