Terugblik evenementen maart

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Deze maand organiseerden we twee heel verschillende evenementen voor onze leden. Op zondag 12 maart was er de Land van Kalkrit in Limburg en het weekend daarna de British Cars & Lifestyle beurs waar we een eigen stand hadden. 

Land van Kalkrit 2017, onderweg

Stand British Cars & Lifestyle 2017

De uitzetter van de sLingerit, Rik Mertens, had voor ons een nieuwe puzzelrit uitgezet, de Land van Kalkrit. En wat een schitterende vervanging was het! De rit ging over glooiende heuvels, door smalle straatjes en over hobbelende zandpaden. Wat is dit een mooie omgeving en wat was het weer een leuke puzzelrit. Misschien wat moeilijk van tijd tot tijd maar uiteindelijk is iedereen bij de finish aangekomen en hebben de deelnemers een leuke dag gehad.
Rik, bedankt voor het uitzetten. Rik, Glenn, Marloes, Rita, Lizan, Bas, Karin en Pascal bedankt voor de foto’s. En alle deelnemers, bedankt voor jullie komst!

En op 18 en 19 maart was er de British Cars & Lifestyle beurs waar wij een eigen stand hadden. Onze leden kregen korting op de entreeprijs en gezien het aantal mensen dat bij ons kwam buurten hebben veel mensen hier gebruik van gemaakt. 

Dit jaar bestaat onze club 55 jaar en daar willen we graag nog heel wat jaartjes aan vastknopen. Goed onderhoud is dus belangrijk, net als voor het behoud van je Mini. En dat was dan ook het thema van onze stand. 

Met drie Mini's in verschillende fasen van restauratie, een kast vol onderdelen en een stapel handboeken kwam dit thema mooi tot uitdrukking. Daarnaast stonden er wat tafels op onze stand en waren er heerlijke Mini-cakejes.

Het was gezellig druk en we hebben het naar ons zin gehad. Bram, Pim, Jan, Ton, Patrick, Peter, Wilhelmien, Davy, Marco, Erwin, Berry, Marij en Daniel bedankt voor jullie hulp.

Nu maar eens gaan denken wat het thema volgend jaar wordt….