Clubavonden

Ingediend door Charlie op
Berichttekst

Dit jaar is de Mini Seven Club Nederland voor het eerst begonnen met het organiseren van clubavonden. Na een eerste try-out met vijf avonden verspreid over het land is gebleken dat er meer dan genoeg animo is en hebben we daarom besloten om door te gaan met de clubavonden, op elke locatie twee-maandelijks, en met nog twee extra locaties.

Het doel van deze meetings is om in een ongedwongen sfeer samen iets te drinken (voor eigen kosten), te kletsen over Mini’s en over wat er nog meer op tafel komt. Een extraatje is dat de meetings op een kartbaan gehouden worden, zodat degenen die dat willen ook nog even de degens kunnen kruizen op de baan. Omdat er zeven locaties zijn, verpspreid over het hele land, is er altijd wel een clubavond bij u in de buurt.

Waar en wanneer?

Hieronder vind u waar en wanneer de clubavonden gehouden worden. De actuele gegevens over de clubavonden vind u in de sectie "Evenementen". Voor de avonden zelf geldt dat u vanaf zeven uur welkom bent. We proberen om ervoor te zorgen dat er vanaf uiterlijk acht uur iemand van de organisatie aanwezig is.

Het is altijd verstandig om even op de site te kijken of er nog last-minute wijzigingen zijn. U kunt hiervoor bij de nieuwsberichten kijken, en op het forum onder "Evenementen Algemeen".

Informatie

Voor meer informatie kunt u Eelke Blok benaderen, 06 456 96 020, eelke@minisevenclub.nl.