Clubavonden: Oproep

Ingediend door Charlie op
Berichttekst

Het is je vast niet ontgaan; in de maanden januari, februari en maart heeft de MSCN een vijftal clubavonden georganiseerd in Dordrecht, Heerenveen, Nijverdal, Huizen en Eindhoven. Dit was een pilot-project, erop gericht om te onderzoeken hoe levensvatbaar zo’n avond is.

Inmiddels hebben we dit deel van het plan achter de rug en kunnen we met een gerust hart zeggen dat de opkomst bevredigend en de reacties positief waren. Er is zelfs een zesde locatie in de provincie Limburg bijgekomen en mogelijk zelfs nog een zevende locatie in de omgeving van Arnhem.

Oproep

We willen dus doorgaan met de clubavonden. Het ligt voor de hand dat dit een klus wordt die niet meer door alleen het bestuur gedragen kan worden en daarom doen we vanuit het bestuur een oproep naar jullie, de leden. We zoeken per locatie twee enthousiaste personen die op een van de zes locaties (Dordrecht, Eindhoven, Heerenveen, Huizen, Nijverdal en Swalmen) de fakkel van ons over willen nemen. We mikken op een frequentie van eens in de twee maanden op elke locatie, de ervaring zal moeten uitwijzen of dat te vaak is of niet vaak genoeg is.

Wat wordt er van je verwacht?

Wat komt erbij kijken? (Niet veel, maar het moet wel gebeuren):

  • contact onderhouden met de kartbaan;
  • aanspreekpunt zijn voor de aanwezige Mini-rijders;
  • het bestuur op de hoogte houden van eventuele organisatorische zaken;
  • eventuele extra activiteiten van de regioleden in goede banen leiden (je hoeft zeker niet alles dat opgeworpen wordt te organiseren, alleen een oogje in het zeil houden);
  • aanwezig zijn op de avonden (minstens een van de twee coördinatoren);
  • En misschien in de toekomst: kort stukje regionieuws voor de Seven aanleveren.

Dat valt dus best mee, en omdat we per locatie naar twee personen op zoek zijn kan een en ander ook nog naar eigen inzicht verdeeld worden.

Reageren

Heb je interesse om voor een van de avonden deze taken te vervullen, reageer dan per email naar Eelke Blok, eelke@minisevenclub.nl. Vermeld je volledige naam, je lidnummer van de MSCN, naar welke locatie van de genoemde zes je interesse uitgaat en of en zo ja wanneer je op vakantie gaat (dat komt ook weer in de buurt).