Gezocht: vier classic Mini's voor freerunning-stunt in SBS6-programma

Ingediend door Eelke op
Berichttekst

Voor het nieuwe televisieprogramma "Wat schat je?", dat uitgezonden gaat worden op SBS 6, is Talpa op zoek naar vier classic Mini's voor een stunt met een free runner.

Op dit moment zijn wij bezig met de productie van het nieuwe televisieprogramma 'Wat Schat Je?' Wat Schat Je is een nieuwe grote spelshow op de zaterdagavond van SBS6 om 20:00u. Voor ons nieuwe televisieprogramma zijn wij opzoek naar vier Mini's welke wij mogen gebruiken voor onze opnames. De show zal worden gepresenteerd door Jeroen van der Boom.

Wij willen aanstaande maandag een stunt opnemen met een freerunner. Bijgevoegd een youtube-filmpje van de stunt. In het filmpje springt onze freerunner over twee auto's, wij vinden het leuk als hij dat over vier Mini's kan doen.

Vindt u het leuk om aanstaande zondag om 10:30u met uw Mini bij ons in de studio aanwezig te zijn voor de repetitie van deze stunt? De stunt zal maandagmiddag nog een keer worden gerepeteerd, de opname zal maandag 19 maart aanstaande plaatsvinden.

Mocht u interesse hebben dan kunt u een mail sturen naar rvasselen@talpa.tv mocht u nog vragen hebben dan kunt u ook even bellen met 035-5333502.

Wie weet tot aanstaande zondag en maandag! 

Groeten Rik 

We hebben bij Rik nog even nagevraagd hoe het zit met verzekeringen en dergelijke. Als je interesse hebt om jouw Mini op televisie te zien, reageer dan snel (direct bij Rik), want de opnames zijn al zondag en maandag.