Nieuwe locatie Mini Clubdagen gevonden!

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Zoals jullie allemaal weten is de Maxis in Muiden vanaf dit jaar elke zondag open waardoor wij er eigenlijk niet meer bij konden op het terrein. We zijn daarom op zoek gegaan naar een andere locatie voor de clubdagen en hebben iets gevonden. Deze locatie ligt niet in het midden van het land, iets wat we in eerste instantie wel wilden. Maar toen bedachten we ons, als we de drie clubdagen nu wat meer over Nederland verspreiden, zouden we dan niet meer deelnemers kunnen trekken? Tenslotte wonen onze leden verspreid over heel Nederland. Dus vanaf nu verdelen we de clubdagen over Nederland.

En waar gaan we dan heen?

De eerste keer, op zondag 21 april, gaan we naar de Brabanthallen in Den Bosch en de tweede clubdag is op zondag 23 juni bij de IJsselhallen in Zwolle. De derde clubdag staat gepland op zondag 13 oktober en dit zal in Noord- of Zuid Holland worden.

Wat gaan we doen?

Het precieze programma moeten we nog bepalen maar in ieder geval staan de Funny Games voor Classic en New Mini's weer op de planning net zoals de Seven Spetter verkiezing. De stuurvaardigheid voor Classic Mini's zal dit jaar uit twee rondes bestaan en we hopen op veel handelaren die met een stand komen. Het uitgebreide programma vindt je binnenkort op deze website.

Voor wie is de Mini Clubdag?

De Clubdag van de Mini Seven Club Nederland is niet alleen voor leden maar iedereen die de Classic Mini en New MINI een warm hart toedraagt is welkom!

Meehelpen?

Lijkt het jou leuk tijdens de clubdag te helpen bij een van de activiteiten of zelf een nieuwe activiteit op te zetten? Kijk dan hier voor meer informatie of neem gelijk contact op met Natascha.

Meer weten of vragen?

Hou deze website in de gaten voor updates van het programma of neem contact op met Natascha.