Wat kun je allemaal doen bij onze club?

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Alweer een paar weken geleden was onze eerste nieuwe ledendag. Tijdens deze dag wilden we graag laten zien wat je als lid van onze club kunt verwachten en wat uitleg geven over de verschillende ritten die wij als club organiseren. 

De middag begon met een presentatie over wat er nu allemaal te doen is bij de Mini Seven Club Nederland, en dat is een heleboel.

slide presentatie nieuwe ledendag

Nadat de clubdagen, de kampeerweekenden en alle andere zaken besproken waren was het tijd voor de uitleg over de diverse ritsystemen die we bij de Mini Seven Club Nederland kennen. Wij organiseren toertochten en puzzelritten.

Bij beide ritsystemen gaat het er allereerst om dat je lekker kunt toeren met je Mini door een mooi stukje Nederland. Met als grootste verschil dat de route bij de toertochten duidelijk beschreven staat en dat je er bij een puzzelrit soms wat langer over moet nadenken.

Bij een toertocht zie je in de routebeschrijving vaak veel straatnamen staan of krijg je een hele duidelijke kaart mee. Bij een puzzelrit gaat het er juist om dat je zelf de route weet te construeren. Maar ook hier doen de uitzetters er alles aan om ervoor te zorgen dat je wel de finish bereikt. Zo staan er vaak bordjes langs de weg met routeaanwijzingen voor de mensen die toch verkeerd gereden zijn of wordt er op een moelijk punt een bemande routecontrole neergezet.  

Alle deelnemers van de nieuwe ledendag dag hebben een uitgebreid overzicht gekregen van alle ritsytemen die wij als club hanteren. Wil jij dit ook graag lezen? Het staat hier.

Paul mocht meerijden in de Mini van Jerome en heeft daar een leuk filmpje van gemaakt. En voor degenen die nog meer rituitleg willen, Rik heeft een film met rituitleg gemaakt tijdens de Achterhoekrit van 2013.

Met ongeveer 40 deelnemers kunnen wij wel zeggen dat deze eerste nieuwe ledendag zeer geslaagd was. Iedereen vond het leuk om andere Minirijders te leren kennen. En bij de oefenrit zijn verschillende mensen bij elkaar in de Mini gestapt wat de middag nog leuker maakte.

Volgend jaar organiseren we zeker weer een nieuwe ledendag. En bij deze nodigen we ook alvast iedereen uit die al langer lid is en graag wat meer wil weten over onze club en/of hoe zo'n puzzelrit nou eigenlijk werkt. 

 

Ps. Ben je nog geen lid maar wil je dat wel worden? Inschrijven kan via deze link: www.minisevenclub.nl/formulieren/lid-worden