Nieuwe webmaster

Ingediend door Eelke op
Berichttekst

Bij de laatste algemene ledenvergadering werd het al bekend gemaakt, met ingang van de ledenvergadering van 2015 zal Eelke Blok zijn functie als webmaster van de Mini Seven Club Nederland neerleggen. Hieronder neemt hij vast afscheid.

Afgelopen maart werd het al bekend gemaakt; ik zou nog een jaar doorgaan, bij wijze van overgangsperiode, en na die tijd zou Casper van Brederoode mijn taken gaan overnemen als webmaster van de Mini Seven Club. Ik ben dan zo’n 14 jaar actief geweest voor de club, waarvan 13 jaar als “webmaster”, en bestuurslid. Om zo effectief mogelijk gebruik te maken van de resterende overganfsperiode zal Casper nu al het eerste aanspreekpunt worden voor alles rondom de website. Casper is te bereiken via casper.van.breederode@minisevenclub.nl, het contactformulier (categorie website) en op het forum is hij cassie_cooper.

Zelf wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om alvast afscheid te nemen van iedereen waarmee ik in die periode samengewerkt heb. Sowieso van diegenen die niet op de algemene ledenvergadering aanwezig zullen zijn, maar het is nog maar de vraag of ik daar zelf wel aanwezig zal zijn; er staat rond die tijd ook gezinsuitbreiding op het programma, dus mogelijk dat ik daardoor verhinderd ben.

Dus, bij deze alvast iedereen hartelijk dank voor de prettige samenwerking en ik wens Casper veel succes toe bij het uitvoeren van zijn nieuwe bestuurstaak. Hopelijk tot ziens bij een van de evenementen van de Mini Seven Club Nederland.