Seven 4 2015

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Clubblad 2015

Het vierde clublad van 2015 is uit en staat weer vol verhalen. 

Deze keer staat er geen “Er was eens” van uw oud-redacteur in en ook was er geen plaats voor een van stukken uit magazines want de Seven telt ‘maar’ 32 pagina’s en sommige zaken moesten nu toch echt eens geplaatst gaan worden. Bovendien wel heerlijk hoor, om niet zelf te hoeven smeken om kopij. Dus blijven insturen die verhalen met foto's! Voor de volgende Seven kan ik dan in de zomervakantie weer mooi op tijd aan de slag.

Deze Seven heeft dus een aantal bekende titels, maar de verhalen zijn nieuw. Je vindt in dit clubblad de ritverslagen en uitslagen van de Dauwrit en de Kersenrit. Een verhaal van vorig jaar over de Midzomeravondrit en een stukje over een nieuwe toertocht in Drenthe. Misschien kunnen wij u zo verleiden tot deelname?
Ook zijn er verslagen van heerlijke weekenden waaronder het IMM. Ik verklap niets meer, maar wens u veel leesplezier en een fijne zomervakantie toe!

Marloes Baelemans

PS1: Verhalen en foto's voor in het clubblad van oktober moeten voor 1 september binnen zijn. Ik zie ze graag in mijn mailbox verschijnen. Foto's graag in groot formaat en zo duidelijk mogelijk. Ook gepubliceerde artikelen kunnen worden ingezonden.

PS2: Ben je nog geen lid maar wil je ons clubblad wel lezen? Voor slechts 27,50 er jaar ontvang je de Seven zes keer per jaar en krijg je daarnaast ook nog korting op onze evenementen en nog meer extra's. Regel het gelijk en schrijf je via deze link in.