Zin in een dagje Mini's kijken?

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Kom dan op zondag 11 oktober naar onze clubdag bij de Zwitsalfabriek in Apeldoorn. 

clubdag Den Bosch

Ook deze keer verwachten we weer een hoop bezoekers, zeker omdat we er deze keer een overdekte markt bij hebben. En wat kan ik daar dan doen? Zul je je misschien afvragen, nou dat is een heleboel.

Mini’s kijken

Omdat er zoveel mensen met hun Classic of New Mini komen zijn er dus veel Mini’s te bewonderen. En de meeste mensen vertellen je graag over hun Mini dus het is nog leerzaam ook.

Seven Spetter verkiezing

Heb je jouw Mini net opgeknapt, of ben je gewoon trots bent op hoe hij eruit ziet, geef hem dan op voor de Seven Spetter verkiezing. Hier wordt je Mini gekeurd door een ervaren jury en maak je kans op een prijs voor de mooiste Mini van de dag.

Stuurvaardigheid

Wil je wel eens weten hoe snel jij nou echt bent op een bochtig circuit? Doe dan mee met de stuurvaardigheid. De uitzetters zorgen ervoor dat iedereen met een Classic Mini veilig mee kan doen, dus aarzel niet en meld je aan.

Funny Games

Voor alle Classic en New Minirijders die wel eens iets ander dan anders willen doen met hun Mini zijn er de Funny Games. Welk spel we precies gaan doen is nog niet bekend. Wel kunnen we je nu al garanderen dat het leuk is om mee te doen.

Winkelen

Ben je al een tijdje op zoek naar een onderdeel voor je Mini? Of misschien een leuk hebbedingetje dat met Mini te maken heeft? Ga dan zeker langs bij een van de aanwezige handelaren of kofferbakverkopers. En als je vooraf je bestelling doorgeeft dan nemen ze het voor je mee. 

En wat kost dit allemaal?

Helemaal niets. De entree is gratis voor alle mensen die van Mini’s houden, zowel Classic als New. Het enige waar je voor moet betalen is de stuurvaardigheid.

PS. Je bent niet verplicht met een Mini te komen, een andere auto mag ook. 

Meer informatie

Kijk op www.minisevenclub.nl/evenementen/2015/clubdag-gd

 

Tot ziens op 11 oktober in Apeldoorn.