Terugblik Dauwrit

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Donderdag 5 mei was onze traditionele Dauwrit. 's Ochtends toeren met je Mini en daarna genieten van een lekkere brunch. Deze keer hadden we super mooi weer en de sfeer was geweldig. Dauwrit 2016, lekker toeren met je Mini

Joop en Ria hadden de route uitgezet en hadden veel leuke kleine weggetjes gevonden waar de deelnemers elkaar dan ook regelmatig tegenkwamen.

De Dauwrit is een toertocht maar wel een met een puzzelelement. Hij telt dan ook mee voor het Clubkampioenschap. Bij de start kregen de deelnemers een fotoblad met 14 foto's mee en moesten ze de bijbehorende gevels van woonhuizen weten te vinden. Had je die allemaal gevonden dan was je nog niet klaar want halverwege werd een tweede fotovel uitgedeeld. 

Nadat alle foto's gevonden waren was het tijd voor pauze. En hierna werden weer nieuwe foto's uitgedeeld. Deze keer van scharnierende hekken. Dat was dus weer zoeken geblazen. 

Bij aankomst op de finishplaats was de tafel al gedekt en de deelnemers lieten zich de brunch goed smaken.

Wil je weten wie er gewonnen heeft? Kijk dan op deze pagina. En Joop heeft zijn best gedaan om alle deelnemende Min's op de foto te zetten. Weten of dit gelukt is? Bekijk dan ons fotoalbum