Seven 4 2017

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Cover Seven 4 2017

Morgen valt de vierde Seven van 2017 bij onze leden op de mat.

Dit clubblad is gevuld met veel MINI-nieuws. Geen uitslagen van puzzelritten deze keer, maar wel een fotoverslag van de kinderactiviteit op het Bataviaweekend. En Gitty en G-Bee nemen ons nog even mee terug naar de International Mini Meeting (IMM) in Ierland.

Dat we een sociale club zijn waar je snel vrienden maakt willen we graag aan Liane overbrengen. Helaas hoort afscheid nemen er ook soms bij en dat doen we met een mooi verhaal over de recent overleden Uwe Lieske, vriend van velen en een bekend gezicht op de IMM's.

Vanaf dit clubblad is er nog iemand bij gekomen op de redactie, Gitty Burgel helpt Marloes nu met het in elkaar zetten van de Seven en het blijkt dat ze in een geplande avond erg ver komen met zijn tweetjes!

Als laatste willen we graag aandacht vragen voor de rubriek "Ik wil graag zien". Onze redactrice Amy is op zoek naar bijzondere foto's van Mini's etc. Help jij haar door jouw foto's met haar te delen? Op basis van wat zij ontvangt maakt ze weer een mooi artikel voor in de volgende Seven.

We wensen je weer veel leesplezier.

 

Inleveren kopij voor het clubblad van oktober

Wil je jouw verhaal en/of foto's terugzien in de volgende Seven? Stuur het dan voor 25 september naar Marloes en Gitty via redactie@minisevenclub.nl. Ze laten je dan zo snel mogelijk weten of het geplaatst wordt.

Ook de Seven ontvangen?

Meld je dan aan via deze link en je ontvangt hem voortaan zes keer per jaar.