Ardennenweekend

Datum
-
Korte omschrijving
Weekend voor iedereen met een Mini, classic en new.

Wij nodigen u hierbij uit tot deelname aan het Mini Ardennen Weekend. Het Mini Ardennen Weekend wordt gehouden op de locatie van "Camping Polleur", waar alle faciliteiten tot onze beschikking staan zoals toiletten, douches/ wasplaatsen en bar/restaurant. Vrijdag is er vanaf 14.00 uur iemand van de organisatie aanwezig op de camping. 

Inschrijven

Voor 28 augustus 2013 met behulp van online inschrijfformulier (onderaan deze pagina).

Inschrijfgeld

EUR 54,50 p.p. (niet leden EUR 64,50 p.p.) voor het hele weekend, incl. 2 x ontbijt, spaghetti, BBQ, inschrijfgeld voor de puzzelrit met lunchpakketje en de dropping op zaterdag, de wandeltocht en een kop soep met broodje kroket op zondag. Kinderen van 12 tot 18 jaar EUR 44,50 p.p. (niet leden EUR 54,50 p.p.) Kinderen van 4 tot 12 jaar EUR 34,50 p.p. (niet leden EUR 44,50 p.p.) Kinderen tot 4 jaar gratis.

Wij achten U pas ingeschreven als wij uw betaling en inschrijfformulier voor 28 augustus hebben ontvangen. 

Consumpties

Te koop in bar/restaurant.

Programma

Vrijdag

Aankomst op de camping. Tussen 18.00 uur en 20.00 uur is het restaurant geopend, waar u kunt genieten van een bordje spaghetti.

Zaterdag

Op zaterdag is er de mogelijkheid deel te nemen aan een puzzelrit, incl. zelfbereid lunchpakketje.

Zondag

Na het ontbijt maken we een wandeltocht. Bij terugkomst op de camping is er tijd voor een kop soep en een broodje en aan het eind van de middag nemen we dan weer afscheid van elkaar en wensen allen een goede reis naar huis.

Betaling

T.n.v. M.S.C.N. op girorekening 346800 te Waalwijk onder vermelding van Mini Ardennen Weekend en uw naam en woonplaats. Betaalt u onder een andere naam (bijvoorbeeld van vriend(in), collega), vermeld bij uw inschrijving dan a.u.b. ook de naam van degene die betaalt.

Informatie

E-mail: davy@minisevenclub.nl
Tel.: 06 45 282 198.

Locatie