Dauwrit

Datum
-
Korte omschrijving
Voor de vroege vogels organiseren wij op Hemelvaartsdag, 9 mei, de Dauwrit, met na afloop een zeer uitgebreid broodbuffet. Start: We starten om 8.00 uur bij Eetcafe het Osje te Overberg Aard van de rit: Puzzel-/toertocht, lengte ca. 90 km.

Voor de vroege vogels organiseren wij op Hemelvaartsdag, 9 mei, de Dauwrit, met na afloop een zeer uitgebreid broodbuffet.

Start: We starten om 8.00 uur bij Eetcafe het Osje te Overberg 

Aard van de rit: Puzzel-/toertocht, lengte ca. 90 km.

Inschrijving: Op donderdag 9 mei aan de starttafel in Eetcafe Het Osje. De starttafel is geopend vanaf 7.00 uur.

Inschrijfgeld: Voor leden 5,00 euro en niet-leden (wel Mini-rijders) 10,00 euro per equipe. Dit is exclusief uw eigen bijdrage voor het broodbuffet.

Broodbuffet: Na afloop van de rit is er, de mogelijkheid om gebruik te maken van een zeer uitgebreid broodbuffet, met o.a. verschillende soorten brood, kaas, vleeswaren, zoetwaren, salade, kroket, soep en uiteraard koffie, thee en melk. De kosten voor het broodbuffet bedragen 14,95 euro p.p. voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar; 7,50 euro en kinderen t/m 3 jaar zijn GRATIS. De MSCN neemt 50% van deze kosten voor haar rekening.

Uitzetters: Agnes Nagel & Maikel Kruis

Inlichtingen: Nils Wijdenes, tel 06-51260707, nils@minisevenclub.nl 

 

Houdt u voor eventuele aanvullingen / wijzigingen deze website nauwlettend in de gaten, of meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief doe je door op de website in te loggen, daarna op de profielpagina je lidmaatschapsnummer en e-mailadres in te vullen en aan te vinken dat je de SevenMail nieuwsbrief wilt ontvangen.