King Cruise meets oldtimers

Datum
-
Korte omschrijving
2 december is er een King Cruise bij Borchland in Amsterdam. Normaal gesproken is de King Cruise een meeting voor uitsluitend Amerikaanse voertuigen van alle bouwjaren. Deze editie zijn echter ook oldtimers welkom van andere merken. In de strijd tegen de MRB voor oldtimers heeft het magazine Auto Motor Klassiek in mei 2013 de Facebookgroep Oldtimerliefhebbers opgezet. Inmiddels is er een hechte community ontstaan waar nu al meer dan 13.000 bezitters en liefhebbers van verschillende merken elkaar online treffen. Ook de stichting vrijstellingoldtimer.nl heeft de groep geadopteerd en er is een hechte samenwerking ontstaan. Zo houdt vrijstellingoldtimer.nl de oldtimerliefhebbers op dagelijkse basis op de hoogte van alle vorderingen en natuurlijk ook teleurstellingen in de gevoerde strijd. Om iedereen de kans te geven om eens echt kennis te maken zijn de leden van Oldtimersliefhebbers dus van harte uitgenodigd om op 22 december naar Borchland te komen. Mensen met een oldtimer (voertuig van 25 jaar of ouder) of mensen met een Amerikaans voertuig zijn en alle MSCN-leden met een Classic of New Mini hebben gratis toegang. Overige bezoekers hebben eveneens gratis toegang maar betalen 5 euro parkeergeld. We zijn ons als organisatie ervan bewust dat vele voertuigen al in de winterstalling staan.

22 december is er een King Cruise bij Borchland in Amsterdam. Normaal gesproken is de King Cruise een meeting voor uitsluitend Amerikaanse voertuigen van alle bouwjaren. Deze editie zijn echter ook oldtimers welkom van andere merken. In de strijd tegen de MRB voor oldtimers heeft het magazine Auto Motor Klassiek in mei 2013 de Facebookgroep Oldtimerliefhebbers opgezet. Inmiddels is er een hechte community ontstaan waar nu al meer dan 13.000 bezitters en liefhebbers van verschillende merken elkaar online treffen. Ook de stichting vrijstellingoldtimer.nl heeft de groep geadopteerd en er is een hechte samenwerking ontstaan. Zo houdt vrijstellingoldtimer.nl de oldtimerliefhebbers op dagelijkse basis op de hoogte van alle vorderingen en natuurlijk ook teleurstellingen in de gevoerde strijd. 

Om iedereen de kans te geven om eens echt kennis te maken zijn de leden van Oldtimersliefhebbers dus van harte uitgenodigd om op 22 december naar Borchland te komen. Mensen met een oldtimer (voertuig van 25 jaar of ouder) of mensen met een Amerikaans voertuig zijn en alle MSCN-leden met een Classic of New Mini hebben gratis toegang. Overige bezoekers hebben eveneens gratis toegang maar betalen 5 euro parkeergeld. We zijn ons als organisatie ervan bewust dat vele voertuigen al in de winterstalling staan.

De meeting is van 11.00 – 17.00 uur.
In de grote hal is live muziek, een markt, een springkussen voor onze jongste gasten en er is een ruime hoeveelheid horeca. U kunt ook reserveren voor een heerlijk diner na afloop van de meeting in een van de twee uitstekende restaurants bij Borchland.

De Mini Seven Club Nederland is hier ook met een stand aanwezig.

Tevens is die dag Wouter van Embden onze speciale gast. Hoewel de uitkomst van het MRB verhaal op dit moment nog niet duidelijk is willen wij hem toch bedanken die dag voor de enorme strijd die hij heeft gevoerd voor de oldtimerliefhebbers.

 

Zie voor meer informatie: www.facebook.com/events/330933113713268