London to Brighton Mini Run

Datum
-
Korte omschrijving
Toertocht waarbij ruim 2000 Mini's van Crystal Palace in Londen naar de boulevard van Brighton rijden waar een grote onderdelenbeurs is. Voor meer informatie over het evenement zie: www.london-to-brighton.co.uk. Inschrijven via de Mini Seven Club Nederland is binnenkort mogelijk.

Op zondag 2 juni zal in Engeland wederom de London to Brighton Mini Run worden verreden.

De meeste minirijders kennen dit jaarlijks terugkerende fenomeen al, maar voor de nieuwkomers onder ons een korte introductie tot het Mini-Mekka, de London to Brighton Mini Run; meer dan 2000 Mini's op de boulevard in Brighton! 

De organisatie ligt in handen van de London & Surrey Mini Owners Club. De London to Brighton run, feitelijk één groot concours d'elegance, start 's morgens in het Crystal Palace Park in London en gaat via een route van ca. 70 km naar Brighton. Daar worden alle Mini's geparkeerd op Madeira Drive, de boulevard van Brighton. Hier vindt u een groot aantal clubstands en veel handelaren stands, met de nodige onderdelen en andere Mini-goodies.

Wie wil deelnemen aan deze 'run' dient van tevoren in te schrijven, om een kans op deelname te hebben. Het inschrijfgeld hiervoor bedraagt €. 40,-- per Mini, waarvoor uiteraard een deelnemerspakket wordt verstrekt. Hierin zitten o.a. een T-shirt en het fel begeerde rallyschild.

 

Inschrijving: Inschrijven kan rechtstreeks via www.minispares.co.uk of via het inschrijfformulier hieronder.

Het totaalbedrag van de inschrijving dient onder vermelding van het lidmaatschapnummer, van de hoofdinschrijver, en L2B-2013, over te worden gemaakt. Voor een snelle afhandeling, geven wij de voorkeur aan een eenmalige incasso, en een inschrijving via de website.

Administratiekosten voor niet MSCN leden, per inschrijfformulier € 15,--.

Het inschrijfgeld dient overgemaakt te worden op: giro 34.68.00 t.n.v. : Penningmeester Mini Seven Club Nederland® Touwerij 75 5142 HJ Waalwijk 

De inschrijving is gesloten!!!! 


Accommodatie voor de nacht van 1 op 2 juni: Kamperen kan gratis in Crystal Palace Park. Veel nachtrust zult u daar niet krijgen, maar voor deelnemers is het gratis. Op deze "camping" zijn wel toiletten aanwezig en hele beperkte wasgelegenheid, maar geen douches of warm water.

Naast Crystal Palace bevindt zich camping 'Crystal Palace Parade', waar, mits u niet op zaterdagavond arriveert, meestal wel plaats is (niet gratis!). Het adres van deze camping is: Crystal Palace Parade London, SE19 1UF, United Kingdom Tel. +44 20 8778 7155

Overtocht: Helaas kunnen wij u geen goedkopere overtochten aanbieden. U dient dit dus zelf te boeken. 

Voor meer informatie over het evenement zie: www.london-to-brighton.co.uk