Mini Clubdag 3

Datum
-
Korte omschrijving
Op zondag 13 oktober organiseert de Mini Seven Club Nederland® de derde clubdag van 2013. Deze keer zijn we te gast bij Borchland in Amsterdam. Hier hopen we jullie vanaf 11.00 uur te zien. Wat is er allemaal te doen? - Er is een perfect glad parkeerterrein voor de stuurvaardigheid en funnygames. - Voor de hongerige mens is er een overdekt restaurant met terras waar ze heerlijke hamburgers en andere lekkernijen verkopen. - En de kinderen zullen zich prima vermaken met het klimtoestel dat buiten staat. - Ook vindt je hier stands van diverse handelaren met onderdelen en leuke Mini-snuisterijen voor je Classic of New Mini. Deze handelaren zijn in ieder geval aanwezig: CVM, Maasdoek, Marcos Mini's, The Lillte Car Company en 7Heaven. En Chris de Backer en Winfried Krijgsman zijn er ook weer met een hoop onderdelen. Als je nu je bestelling doorgeeft nemen ze het voor je mee. - Ook deze keer maakt je Mini kans op de prijs voor mooiste Mini in zijn klasse bij de 7Spetter verkiezing in een van volgende categorieën: Classic Mini Mk I-IV, Mk V-VII, Custom of best barn find of New MINI. King Cruise Naast de Mini Clubdag kun je vandaag ook genieten van amerikaanse auto's en motoren bij de King Cruise die aan de andere kant van het terrein gehouden wordt. Het 'levend Memory' spel is al van start gegaan, vind de Amerikaanse auto/motor die bij jouw Mini past en ga samen op de foto. De clubdag is voor iedereen gratis toegankelijk. Je kunt je Classic of New Mini op het centrale deel parkeren. Voor andere auto's is een apart deel van het terrein gereserveerd (graag bij aankomst aangeven dat je voor de Mini Clubdag komt, dan wordt je naar het juiste deel van het parkeerterrein verwezen). De clubdagen zijn altijd heel gezellig dus zet 13 oktober vast in je agenda. Tot dan!

Beste mini vrienden,

Op zondag 13 oktober organiseert de Mini Seven Club Nederland® de derde clubdag van 2013. Deze keer zijn we te gast bij Borchland in Amsterdam. Hier hopen we jullie vanaf 11.00 uur te zien.

Wat is er allemaal te doen?

Er is een perfect glad parkeerterrein voor de stuurvaardigheid en funnygames.
Voor de hongerige mens is er een overdekt restaurant met terras waar ze heerlijke hamburgers en andere lekkernijen verkopen.
En de kinderen zullen zich prima vermaken met het klimtoestel dat buiten staat. 
Ook vindt je hier stands van diverse handelaren met onderdelen en leuke Mini-snuisterijen voor je Classic of New Mini. Deze handelaren zijn in ieder geval aanwezig: CVM, Maasdoek, Marcos Mini's, The Lillte Car Company en 7Heaven. En Chris de Backer en Winfried Krijgsman zijn er ook weer met een hoop onderdelen. Als je nu je bestelling doorgeeft nemen ze het voor je mee. 
Ook deze keer maakt je Mini kans op de prijs voor mooiste Mini in zijn klasse bij de 7Spetter verkiezing in een van volgende categorieën: Classic Mini Mk I-IV, Mk V-VII, Custom of best barn find of New MINI. 

King Cruise

Naast de Mini Clubdag kun je vandaag ook genieten van amerikaanse auto's en motoren bij de King Cruise die aan de andere kant van het terrein gehouden wordt.

Het 'levend Memory' spel is al van start gegaan, vind de Amerikaanse auto/motor die bij jouw Mini past en ga samen op de foto.

De clubdag is voor iedereen gratis toegankelijk. Je kunt je Classic of New Mini op het centrale deel parkeren. Voor andere auto's is een apart deel van het terrein gereserveerd (graag bij aankomst aangeven dat je voor de Mini Clubdag komt, dan wordt je naar het juiste deel van het parkeerterrein verwezen). 

Tot ziens!

 

Terreinindeling clubdag 3