Stuyvesantrit (DR)

Datum
-
Korte omschrijving
Het leukste uitje op Tweede Paasdag, lekker toeren met je Classic of New Mini tijdens de Stuyvesantrit. Deze toertocht organiseren we speciaal voor degenen die op Tweede Paasdag eens niet naar de meubel- of autoboulevard willen. De route leidt langs interessante natuurgebieden, landmarks en door pittoreske dorpjes.

Het leukste uitje op Tweede Paasdag, lekker toeren met je Classic of New Mini tijdens de Stuyvesantrit. Deze toertocht organiseren we speciaal voor degenen die op Tweede Paasdag eens niet naar de meubel- of autoboulevard willen. De route leidt langs interessante natuurgebieden, landmarks en door pittoreske dorpjes op de grens van Friesland en Drenthe.

Meer informatie:

Datum: Maandag, 2e Paasdag, 6 april 2015

Startlocatie: Hotel restaurant Villa Nova, Dorpsstraat 38, 8437 PB  Zorgvlied, Tel.: 0521-387212, www.villa-nova.nl

Aard van de rit: Tourrit volgens routebeschrijving, lengte ca. 110 km.

Inschrijving: Vanaf 11.30 uur aan de starttafel in de zaal. De starttafel is geopend van 11.30 tot 12.00 uur. De start zal omstreeks 12.00 uur plaats vinden.

Inschrijfgeld: Voor leden van de Mini Seven Club Nederland 5,00 euro per equipe. Voor niet-leden maar wel Minirijders 10,00 euro per equipe.

Meer informatie: Bertina van der Vegt; e-mail: stuyvesantrit@tincu.nl

Bijzonderheden: Elke deelnemer krijgt een consumptiebon voor een gratis drankje.

Houdt u voor eventuele aanvullingen / wijzigingen de website van de Mini Seven Club Nederland nauwlettend in de gaten, of meldt u aan voor de nieuwsbrief van de Mini Seven Club. 

Deze rit telt niet mee voor het clubkampioenschap 2015.


Tot ziens op Tweede Paasdag, bij Hotel Villa Nova.

 

De organisatie