Drenthe Rondrit en Minifest (DR) - zondag 9 oktober 2016

 

Het leek er even op dat we op 9 oktober geen toertocht in Drenthe zouden hebben maar.... David Kloosterman en Jan Kloese hebben aangeboden een mooie rit voor ons uit te zetten. 

Wat al bekend is, is dat we ergens in Drenthe starten en dat de finish op het Minifest is. Alle Classic en New Minirijders zijn welkom. 

 

update 9/9:

Er is meer bekend. Dit wordt rondrit door de minst bekende maar enorm gastvrije provincie van Nederland gevolgd door een geweldig Mini evenement met dragraces, rijden op circuit, demonstraties, stands en natuurlijk veel gezelligheid. Deelname is voor zowel de Classic Mini als de New MINI.

Meer info

Soort rit:  rondrit/meeting/evenement

Lengte van de rit:  Ca. 70 km

Startlocatie: BritishCarTrading, Saffraan 6, 7892 AJ, Klazienaveen, 06 151 916 33

Inschrijving: start om 10:30 uur en de eerste deelnemer start om 11:00 uur De starttafel is open tot ca. 11:00 uur

Inschrijfgeld:  Voor leden van de Mini Seven Club Nederland € 5,00 per Mini. Voor niet leden € 11,00 per Mini. Dit is inclusief de toegang tot het Minifest voor twee personen. 

Bijzonderheden: In verband met de inkopen horen we graag van te voren of je komt dus geef dit even door aan David of Jan. 

Meer weten? Voor meer informatie kun je terecht bij: David Kloosterman  – info@csnn.nl en Jan Kloese – jan@kloese.nl en meer info over het Minifest vind je op www.minisevenclub.nl/evenementen/2016/minifest-dr

Routebeschrijving

britishcartrading.com

Site van de organisatie