Clubdag voor Miniliefhebbers (UT) - zondag 15 oktober 2017

 

Alle Minirijders (Classic en New) uit Nederland en omstreken zijn van harte uitgenodigd voor deze tweede clubdag voor Miniliefhebbers.

Kom kennis maken met andere Minirijders. Bekijk de Mini's van alle bezoekers en doe ideeën op voor die van jou. Neem je boodschappenlijstje mee en koop de benodigde onderdelen om jouw Mini rijdend te houden bij een van de aanwezige verkopers. Of show jouw Mini bij de verkiezing van mooiste Mini van de dag en ga misschien wel met een mooie prijs naar huis.

Sfeerfoto clubdag

Meer informatie:

Wat is er op deze speciale dag voor Miniliefhebbers te doen?

  • De meer dan 150 Mini's van de deelnemers bewonderen.
  • Fotospot aan het waterKennismaken met andere Minirijders of bijpraten met mensen die je al een tijdje niet gezien hebt.
  • Shoppen bij een van de aanwezige handelaren zoals Henk CremersClassic Mini Onderdelen en CVM en de diverse kofferbakverkopers. 
  • Verkiezing van mooiste Classic / New Mini van de dag.
  • Stuurvaardigheid in een 4 x 4 Jeep (Vooraf inschrijven).
  • Kleurwedstrijd voor alle kinderen.
  • 7spetter jury in actieFotospot aan het water.
  • Uitrusten op het terras onder het genot van een koffie, thee, fris, friet of hamburger.
  • De dag afsluiten met een lekker diner in het restaurant.
  • Maar vooral genieten van de gezelligheid en alle mooie Mini's

 

Locatie

Uit onderzoek onder de deelnemers is gebleken dat men de voorkeur geeft aan een locatie in het midden van Nederland en dus doen wij ons best dat te realiseren. En dankzij de hulp van twee enthousiaste leden hebben we een mooie plek gevonden bij Down Under in Nieuwegein. Hier is voldoende ruimte voor alle Mini’s, MINI’s en auto’s. De verkoopstands kunnen gezellig rond de parking gezet worden, er zijn toiletten en een restaurant en je kunt er zelfs een uurtje waterskiën of wakeboarden.

Gratis toegang 

De clubdag duurt van 11:00 - 16:00 uur en de entree tot deze gezellige dag is gratis! Ook als je (nog) geen lid bent van Mini Seven Club Nederland. Er is een speciale parkeerplaats voor Mini’s en MINI’s only. 

Verschillende Mini's op een rijMiniclubs

Hoewel deze dag georganiseerd wordt door de Mini Seven Club Nederland zijn andere Miniclubs of Minirijders die niet bij onze club zijn aangesloten ook van harte welkom. 

Wil je een eigen clubstand neerzetten dan horen wij dat graag vooraf zodat we daar met de terreinindeling rekening mee kunnen houden. 

terreintijden Down Under

Inschrijven Stuurvaardigheid per Jeep

Gratis voor leden en  € 5 voor niet leden. Inschrijven kan bij de clubstand als er nog plek beschikbaar is.

Reserveren watersportactiviteiten

Waterskiën, wakeboarden, bodyboarden etc. via www.downunder.nl. Doe dit vooraf om teleurstelling te voorkomen. 

Eten en drinken

Er is een snackwagen op het terrein aanwezig en je kunt ook in het restaurant terecht voor koffie, thee, gebak, patat, broodjes, lunch en diner. 

Info voor verkopers

Een standruimte tot 10m2 is gratis. Is je stand groter dan betaal je voor de extra meters € 2 per m2. Hierin is ook de vermelding van je aanwezigheid op onze website inbegrepen.

Vragen?

Wil je meer informatie, heb je een idee, of wil je meehelpen? Neem dan contact op met Natascha van der Heiden, tel. 06-10299555 of stuur een mail.

 

Wil jij deze leuke dag niet missen? Zet dan hem dan nu in je agenda. Tot dan!

Routebeschrijving

www.downunder.nl

Site van de organisatie