Feest! 55 jaar Mini Seven Club Nederland (NB) - zat 9 t/m zon 10 september 2017

 

In september 2017 is het alweer 55 jaar geleden dat de Mini Seven Club Nederland is opgericht en dat gaan we vieren. Dus bij deze nodigen we al onze leden van harte uit voor het jubileumfeest op zaterdag 9 september 2017.

We hebben gekozen voor een feestdag op een schitterende locatie naast de Loonse- en Drunense Duinen, in Kaatsheuvel. Op zaterdagmiddag ontvangen we je met koffie met gebak. Daarna kun je lekker gaan wandelen of fietsen in het mooie natuurgebied naast de camping. Je kunt met de kinderen naar een van de aanwezige speeltuinen. Of je maakt een rondje langs alle aanwezige Mini's en doet een drankje op het terras. 

Om 17:00 wordt het buffet geopend met eerst voor de kinderen een speciaal kinderbuffet en daarna een BBQ-buffet met allerlei lekkers voor de volwassenen. We sluiten de dag af met een gezellig feest met een goede DJ. 

Heb je al zin in dit feest? Schijf je dan voor 20 augustus in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

(Wij vinden het fijn als je je via onderstaand formulier aanmeldt want dan hoeven we niet alles over te typen. Wil je toch liever een papieren inschrijfformulier gebuiken dan vind je dat bij clubblad 2).

De uitnodiging 

 Lees verder onder de foto

Uitnodiging feest 55-jarig jubileum Mini Seven Club Nederland

Meer informatie

  • De prijs van dit feest is inclusief koffie en lekkers bij ontvangst en 's avonds het BBQ-buffet en een aantal drankjes (fris/bier).
  • Na het feest kun je naar huis maar het is ook mogelijk om, tegen betaling, te overnachten in je eigen tent of een bungalow of pipowagen van de camping.
    Overnachten in je eigen tent, caravan of camper boek je via ons via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Wil je gebruik maken van een van de accommodaties van de camping dan reserveer je dat via hun website met de code Miniclub 55 jaar. 
  • Op zondag ben je vrij om te doen wat je wilt, je kunt uitgebreid ontbijten in het restaurant, naar de Efteling, naar Limburg voor de Heuvellandtour of gewoon naar huis. 
  • Honden zijn toegestaan mits aangelijnd en niet binnen in de gesloten horecagelegenheden. 
  • De camping is autovrij maar als je blijft overnachten mag je je Mini op de straat in het midden parkeren. Dit is maximaal 30 meter bij je tent vandaan. De overige gasten parkeren op het terrein voor de slagboom. 

Routebeschrijving

www.hetgenieten.nl/routebeschrijving

Site van de organisatie

Inschrijfformulier

Je lidmaatschapsnummer vind je op je clubpas of op de envelop waarin je de Seven ontvangt. Het begint met een A of B en daarna een jaartal.

Aantal personen

Vul hieronder in met hoeveel personen je komt.

volwassenen (v.a. 13 jaar)

a € 20,00 per persoon

kinderen (3 t/m 12 jaar)

a € 7,50 per persoon

hond(en)

a € 2,75 per hond (max. 2)

Overnachting(en)

Vul hieronder in of je blijft overnachten en zo ja hoeveel nachten.

nachten

a € 7,50 per persoon v.a. 3 jaar per nacht

Vermeld hier om wat voor dieet het gaat (vegetarisch of vis i.p.v. vlees) en voor welke personen dit geldt.

Vermeld het hier als er nog iets is waar we rekening mee moeten houden

Bereken het totaalbedrag en vul het hier in.

Manier van betalen

Vul hieronder in of je het totaalbedrag naar ons overmaakt of dat wij het mogen incasseren.

Vul hier het rekeningnummer in waarvan wij het totaalbedrag mogen afschrijven.

Maak je het totaalbedrag naar ons over? En heeft degene die betaalt niet dezelfde naam als de naam waaronder je je voor het jubileumfeest hebt ingeschreven? Vermeld dan hier op welke naam de betaling wordt overgemaakt.