Feest! 55 jaar Mini Seven Club Nederland (NB) - zat 9 t/m zon 10 september 2017

 

In september 2017 is het alweer 55 jaar geleden dat de Mini Seven Club Nederland is opgericht en dat gaan we vieren. Dus bij deze nodigen we al onze leden van harte uit voor het jubileumfeest op zaterdag 9 september 2017.

We hebben gekozen voor een feestdag op een schitterende locatie naast de Loonse- en Drunense Duinen, in Kaatsheuvel. Op zaterdagmiddag ontvangen we je met koffie met gebak. Daarna kun je lekker gaan wandelen of fietsen in het mooie natuurgebied naast de camping. Je kunt met de kinderen naar een van de aanwezige speeltuinen. Of je maakt een rondje langs alle aanwezige Mini's en doet een drankje op het terras. 

Om 17:00 wordt het buffet geopend met eerst voor de kinderen een speciaal kinderbuffet en daarna een BBQ-buffet met allerlei lekkers voor de volwassenen. We sluiten de dag af met een gezellig feest met een goede DJ. 

De inschrijving is gesloten.  

Vragen? Neem contact op met Rita.

 

 De uitnodiging 

 Lees verder onder de foto

Uitnodiging feest 55-jarig jubileum Mini Seven Club Nederland

Meer informatie

  • De prijs van dit feest is inclusief koffie en lekkers bij ontvangst en 's avonds het BBQ-buffet en een aantal drankjes (fris/bier).
  • Na het feest kun je naar huis maar het is ook mogelijk om, tegen betaling, te overnachten in je eigen tent of een bungalow of pipowagen van de camping.
    Overnachten in je eigen tent, caravan of camper boek je via ons via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Wil je gebruik maken van een van de accommodaties van de camping dan reserveer je dat via hun website met de code Miniclub 55 jaar. 
  • Op zondag ben je vrij om te doen wat je wilt, je kunt uitgebreid ontbijten in het restaurant, naar de Efteling, naar Limburg voor de Heuvellandtour of gewoon naar huis. 
  • Honden zijn toegestaan mits aangelijnd en niet binnen in de gesloten horecagelegenheden. 
  • De camping is autovrij maar als je blijft overnachten mag je je Mini op de straat in het midden parkeren. Dit is maximaal 30 meter bij je tent vandaan. De overige gasten parkeren op het terrein voor de slagboom. 

Routebeschrijving

www.hetgenieten.nl/routebeschrijving

Site van de organisatie