Mini Dutch Mini Rally (GD)

Datum
-
Zoals ieder jaar zal ook in 2017 weer een Mini Dutch Mini Rally georganiseerd worden. Vorig jaar ging de rally naar Zeeland en dit jaar zal de rally zich wat meer centraal in Nederland afspelen.
Op zondagochtend 1 oktober start de rally op een unieke locatie midden in Apeldoorn. De Mini’s mogen op het marktplein staan en na een kop koffie met wat lekkers en de briefing gaat de rally van start. Dick zal ook dit jaar weer zijn best doen mooie en stille landweggetjes op te zoeken waar de deelnemers de sportieve strijd met elkaar aan kunnen gaan. 

In de ochtend gaat het via een oostelijke lus richting Ugchelen. Daar, midden in het bos, zal er een heerlijk lunchbuffet klaar staan en zit het eerste gedeelte van de rally er op.
Nadat iedereen genoten heeft van de lunch gaat het in de middag via een westelijke lus terug naar Apeldoorn. Ook nu weer volgens het vertrouwde recept van verlaten landweggetjes en mooie bospaden.

Aan het einde van de dag finishen we bij, opnieuw een speciale locatie, Bierbrouwerij de Vlijt in Apeldoorn. Daar gaat de rekenkamer aan de slag en kunnen de deelnemers genieten van het dinerbuffet. De winnaars worden bekendgemaakt en krijgen hun fraaie bekers uitgereikt.

Deelnemen aan de Mini Dutch Mini Rally 2017 kost € 125,- per equipe. Dat is inclusief koffie met wat lekkers bij de start, de lunch en het diner. Daarnaast zijn zaken als rallyschilden, routeboeken en een duidelijke uitleg vanzelfsprekend bij de prijs inbegrepen. Alleen de drankjes bij het diner en het vocht voor de Mini zijn voor eigen rekening.

Inschrijven kan door het digitale inschrijfformulier in te vullen én het inschrijfgeld € 125,-- naar de stichting over te maken. (IBAN: NL29RABO 0118398121 ten name van Dutch Mini Rally, o.v.v. de namen van de bestuurder én navigator).

De inschrijving sluit op 01-09-2017 of als het maximaal aantal equipes van 40 is bereikt. 

Meer informatie staat op Facebook of hun website en je aanmelden kan via dit formulier.
Locatie