Nacht van Stramproy editie 20 (LI)

Datum

Mini Friends Limburg organiseert deze nachtrit alweer voor de 20e keer. De uitnodiging:

 

Beste Mini Liefhebber,

Het is weer tijd om in te schrijven voor de Nacht van Stramproy! Omdat dit de 20e editie is, en onze club 20 jaar bestaat pakken we nog grootser uit!

Alleen bij voorinschrijving ben je verzekerd van een rallyschildje!

De avondrit zal op Zaterdag 4 November gereden worden. Wederom hebben we een heel leger aan helpers op de been om er een onvergetelijke avond van te maken!

Bij de rit inbegrepen is een drankje en een hapje per persoon op de pauzeplaats. Ook zal er weer een goodiebag en rallyschildje zijn (op=op).

Kosten per equipe (dus per auto!) zijn 8 euro voor leden MFL, 13 euro voor niet-leden (dit is per auto, niet per persoon!)
Deze lage prijs is uiteraard mogelijk gemaakt door onze sponsors!

Ook dit jaar zijn we te gast bij Brasserie Nieuw Vosseven in Stramproy! http://www.nieuwvosseven.nl 

Het is ook weer mogelijk om het gehele weekend te komen en een huisje te huren op  vakantiepark 't Vosseven. Ook voor gezinnen met kinderen is dit een ideaal park. http://www.vosseven.nl/. Je kunt zelf eenvoudig huisjes reserveren via de website of door te bellen met het park! 

De nachtrit is o.b.v. bol-pijl en zal zaterdagavond 4 November gereden worden. Alleen voor de rit inschrijven kan natuurlijk ook!! Na de rit zal er nog gezellig worden nageborreld bij Restaurant Nieuw Vosseven.

Voorinschrijven kan t/m 21-10-2017 via deze e-mail of het formulier op de website van Mini Friends Limburg.