Bataviaweekend (FL)

Datum
-
Korte omschrijving
Kampeerweekend voor Classic en New Minirijders

Dit jaar organiseert de Mini Seven Club Nederland voor de 18e keer het Bataviaweekend, een kampeerweekend voor alle Minirijders die van gezelligheid houden. En dit weekend is ook erg geschikt voor gezinnen.

De camping is voorzien van alle gemakken en wij zorgen voor leuke activiteiten voor zowel de volwassenen als de kinderen. Zo zijn er onder anderen op zaterdag een toertocht en een barbecue en op zondag een uitgebreid ontbijt en kinderactiviteiten. Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om aan het 18e Bataviaweekend deel te nemen.

Bataviaweekend

Het programma

Vrijdag: Vanaf 14.00 uur aankomst op de camping. 's-Avonds gezellig bijkletsen over de afgelopen en komende evenementen. Breng foto’s en filmmateriaal mee, wij zorgen voor een DVD-speler. Ook leden die niet inschrijven voor het hele weekend zijn van harte welkom. 

Zaterdag: Ontbijt en daarna, als je zin hebt, om 11:00 uur de toertocht incl. lunch. Om ongeveer 18:00 uur begint de barbecue.

Zondag: Na het ontbijt is er tijd voor de kofferbakverkoop, de clubwinkel en een loterij. Voor de kinderen hebben we weer iets leuks te knutselen met voor iedereen een mooi prijsje.

Rond 15.00 uur beginnen we met de prijsuitreiking en de loterij. Daarna is er nog een broodje waarna we alweer afscheid moeten nemen.

Kosten weekend: €  39,50 p.p. voor leden van de Mini Seven Club Nederland. Niet-leden betalen € 49,50 p.p. voor het hele weekend. 

De prijs is inclusief:

  • 2 x ontbijt
  • BBQ op zaterdag
  • De toertocht en lunch op zaterdag 
  • De activiteiten op zondag. 

Kinderen van 12 tot 18 jaar betalen € 25.00 p.p. (niet-leden € 35,00 p.p.) en kinderen van 4 tot 12 jaar € 20,00 p.p. (niet-leden EUR 30,00 p.p.) Kinderen tot 4 jaar zijn gratis.

Kosten toertocht op zaterdag: Deelname aan alleen de toertocht incl. lunch kost € 7,50 p.p. (niet-leden € 10,00 p.p.)

Kosten consumpties: Koffie, thee en ranja zijn gratis, overige dranken zijn tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar.

Inschrijven: Voor 23 juni via het inschrijfformulier hieronder. Let op: Je inschrijving is pas definitief als je betaling binnen is.  

Betaling: t.n.v. Mini Seven Club Nederland rekening NL59INGB0000346800 te Waalwijk onder vermelding van Batavia Weekend en uw naam en woonplaats.

Huisdieren: Honden, mits aangelijnd, zijn welkom.

Locatie: Camping 't Urkerbos, Vormtweg 9, Urk. 

Accommodatie huren: Op de camping zijn diverse mogelijkheden voor het huren van accommodaties. Deze kunnen rechtstreeks bij de camping worden geboekt.Je dient je ook tevens in te schrijven voor het Bataviaweekend via het formulier hieronder, hiervoor geldt geen gereduceerd tarief.

Meer informatie: Neem contact op met Gitty Burgel via gburgel@gmail.com