Clubavond Enschede (OV)

Datum
-
Korte omschrijving
Een clubavond is vooral lekker koffie drinken en Mini's kijken. En het is een goede gelegenheid om andere Miniliefhebbers uit jouw omgeving te leren kennen. Dus heb je vragen over het onderhoud aan je Mini? Ben je op zoek naar informatie over leuke evenementen? Of wil je gewoon eens een avondje kletsen over Mini’s? Kom dan, met of zonder, je Mini naar deze clubavond. De toegang is gratis en alle minirijders, zowel Classic als New en lid of geen lid zijn welkom.

Een clubavond is vooral lekker koffie drinken en Mini's kijken. En het is een goede gelegenheid om andere Miniliefhebbers uit jouw omgeving te leren kennen.

Dus heb je vragen over het onderhoud aan je Mini? Ben je op zoek naar informatie over leuke evenementen? Of wil je gewoon eens een avondje kletsen over Mini’s? Kom dan, met of zonder, je Mini naar deze clubavond. De toegang is gratis en alle minirijders, zowel Classic als New en lid of geen lid zijn welkom. 

Deze clubavond is in Enschede. Neem voor het adres contact op met Carolien. De koffie is gratis, als je wat anders wilt drinken dien je het zelf mee te nemen.

Meer informatie over onze clubavonden vind je op deze pagina.