ledentoegang website

RE: ledentoegang website

Hoi,

ik was op zoek naar wat info over boeken op deze geweldige site. Blijkt dat ze deze en garageadressen, etc. alleen toegankelijk hebben gemaakt voor clubleden!!

Dit is dus de misser in the all time mini history.

Voor mij gevoel toch een vorm van discrminatie van alle duizenden mini liefhebbers/rijders die om wat voor redenen geen lid willen zijn van de mini 7 club. Ben zelf bijvoorbeeld lid van een gezellige regionale club.
Het was tot nu toe deze vrijblijvende informatie die deze site zo geweldig maakte voor mij als beginnende mini rijder maar ook voor anderen denk ik.

Genoeg verder, men zal er wel over "nagedacht" hebben,
Groeten Eric.

RE: ledentoegang website

Hmmmm, dus niet betalende niet-leden moeten exact de zelfde privileges krijgen als wel-leden. Dan kunnen we de club wel opheffen, dat heeft dan geen nut meer. Dit soort zaken bepalen het bestaansrecht van een club, zo werk het nou eenmaal. En niemand verbied je om lid te worden, zo veel kost dat nou ook weer niet.

RE: ledentoegang website

Weinig meer aan toe te voegen. Alleen de passage "duizenden mini liefhebbers/rijders die om wat voor redenen geen lid willen/kunnen zijn van de mini 7 club" moet je toch eens uitleggen.

Willen, OK. Maar dan verwijs ik vervolgens terug naar de opmerkingen van Hugo. Voor wat hoort wat.

Kunnen? Iedereen met een brievenbus kan lid worden.

Verder is het ook niet of alles achter slot en grendel is blijven steken. Juist zaken waar beginnende Mini-rijders bij gebaat zijn, zoals de aankooptips en de advertenties, zijn gewoon nog toegankelijk, net als het forum.

RE: ledentoegang website

Hoi,

Eelke, het woordje kunnen was in die zin niet meer van toepassing. Dat was tijdens het typen en bedenken hoe en wat te schrijven blijven staan, vandaar dus. Heb nu e.e.a. ge-edit.

Verder is het puur mijn persoonlijke mening dat ik het jammer vind dat bepaalde items op de site achter slot zitten. Als club moet je inderdaad iets te bieden hebben naar je leden. Dat doet deze club mijn inziens ruim voldoende met het organiseren van evenementen, boekkortingen, organiseren van workshops, opzetten van een forum e.d.. Leden trek je dus aan door dit soort items waarvan men zegt "daarvoor ga ik bij deze club". Het geven van informatie zoals die over boeken en garage's (iets wat volgens mij toch al een langere periode gewoon beschikbaar was) vind ik iets algemeens waar je iedere mini-bezitter mee kan helpen en door het verlenen van zo'n service bereik je meer goodwill naar site gebruikers en misschien wel eventuele nieuwe leden. Zoals gezegd is dit mijn gedachte.
Het feit dat aankooptips en adver. wel beschikbaar zijn is top maar heb je in principe niet meer nodig als je al rijdt. 1 Mini rijdende houden is genoeg en al een kunst op zich.

Groeten en prettige avond,
Eric

RE: ledentoegang website

Precies. En als je eenmaal Mini rijd, wordt je natuurlijk ook lid van de club.

RE: ledentoegang website

En als je niet kunt kiezen dan ga je gewoon en bij een regionale club en bij de landelijke club. Zo duur is het niet. Zelfs een 'arm' studentje zoals ik kan het betalen en ook nog een mini rijdende houden.
;)

RE: ledentoegang website

Als je onze club niks vindt blijf je toch lekker bij je eigen cluppie. Maar ja als je daar ook niet je gewenste informatie kan vinden... Wat wel blijkt uit je teksten! Is jouw club dan wel zo'n goeie? Kom gezellig bij de onze joh!

RE: ledentoegang website

Eric S schreef:
Als club moet je inderdaad iets te bieden hebben naar je leden. Dat doet deze club mijn inziens ruim voldoende met het organiseren van evenementen,
boekkortingen,
organiseren van workshops,
opzetten van een forum

...bereik je meer goodwill naar site gebruikers en misschien wel eventuele nieuwe leden.




-evenementen, Is iets voor iedereen....
-opzetten van een forum, Is ook iets voor iedereen....

Boekkortingen en, organiseren van workshops vind ik wel leuk dat ze het voor leden organiseren, maar het is niet echt iets aantrekkelijks...

Ze zouden ook het forum voor alleen leden kunnen regelen, dat vind ik al netjes dat ze het voor iedereen doen... Idd good-will

Klanten krijgen is 1, klanten houden is 2...

RE: ledentoegang website

Ik heb hier niets meer aan toe te voegen, ik vind het juist dat (betalende) leden meer krijgen dan niet betalende leden.

Desondanks wil ik wel de discussie open houden, dus als iemand goede argumenten kan aanvoeren waarom wel alles open moet blijven houd ik me aanbevolen.

cheers,
Wouter

RE: ledentoegang website

Als je ook het forum voor alleen leden toegankelijk zou maken dan zou dit forum denk ik hartstikke doodbloeden

RE: ledentoegang website

Ik denk dat dat nog wel behoorlijk zou meevallen hoor!

RE: ledentoegang website

ik vind dat je als mini-rijder niet om een club heenkunt... voor info, kortingen en vooral gezelligheid. ben zelf lid van een andere club met een muisje (maak geen reclame), maar moet ook nog lid worden van de mscn, helaas komt het er niet van, had het inschrijfformulier aangevraagd, maar ben het kwijt, dus weer opnieuw.

persoonlijk vind ik het jammer dat de clubs allemaal losse eilandjes zijn zonder een degelijke verbinding, wellict iets voor de toekomst???(als je begrijpt wat ik bedoel)

voor het geld hoef je het niet te laten, ik meen 30 eurootjes (eelke???), maar goed ik kan niet over andermans portemonee praten.

tuurlijk moet je als clublid enkele privileges hebben die voor niet-leden niet toegankelijk zijn. ditzelfde geld voor toegang tot evenementen...

Go On Mini Seven Club Nederland :)\\_ O+ :)\\_

RE: ledentoegang website

Minder nog, lidmaatschap MSCN is 23,= pleuro

RE: ledentoegang website

red flame schreef:
inschrijfformulier



ik meen 30 eurootjes



Online inschrijfformulier
Dus dat je je papieren exemplaar kwijt bent is geen excuus ;)

persoonlijk vind ik het jammer dat de clubs allemaal losse eilandjes zijn zonder een degelijke verbinding, wellict iets voor de toekomst???(als je begrijpt wat ik bedoel)



Dat stamt van een tijd geleden dat de MSCN het plan had opgevat om een regioverdeling te gaan hanteren. Toen dat niet echt van de grond kwam zijn een paar regio's "voor zichzelf begonnen". Samenwerking gebeurt nu al, fusie of iets dergelijks is denk ik nauwelijks te doen. Er is wel ergens een topic over een nieuw regio-plan, dat op de lange duur een brug zou kunnen slaan naar de regioclubs, maar zoiets kost veel tijd.

RE: ledentoegang website

Eelke schreef:
Online inschrijfformulier
Dus dat je je papieren exemplaar kwijt bent is geen excuus ;)




het is al ingevuld ;) O:)

RE: ledentoegang website

Dat stamt van een tijd geleden dat de MSCN het plan had opgevat om een regioverdeling te gaan hanteren. Toen dat niet echt van de grond kwam zijn een paar regio's "voor zichzelf begonnen". Samenwerking gebeurt nu al, fusie of iets dergelijks is denk ik nauwelijks te doen.




De meeste samenwerking zie je bij ritten. De MSCN kondigt ritten van lokale clubs aan, en lokale clubs bezoeken gezamelijk de ritten georganiseerd voor de MSCN. Daarbij zijn er ook verschillende belangen.

Met een club van 3000+ leden kan je onmogelijk een koffieklets organiseren zonder de jaarbeurs te hoeven afhuren.

cheers,
Wouter

RE: ledentoegang website

Dat is wel een beetje kort door de bocht, Wouter. De MG Club organiseert ook praatavonden, met veel succes. Dat doen ze dus door een opdeling in regio's te hanteren. Met een opdeling van een regio of tien, gecombineerd met het feit dat lang niet alle leden naar zoiets toe komen (laatste landelijke rit van de MSCN waren er 80 equippes, dus ook niet alle 3000 leden ;)) is het prima te doen. Maar goed, daar is al een ander topic over. Bovendien is de situatie in de Mini-wereld (inmiddels) heel anders omdat er allemaal zelfstandige regioclubs zijn.

RE: ledentoegang website

Eelke schreef:
Dat is wel een beetje kort door de bocht, Wouter.




Heb je gelijk in, maar ik doelde ook mede op het feit dat er al diverse regionale clubs zijn, die niet onder de directe hoede van de MSCN (willen) vallen.

cheers,
Wouter

RE: ledentoegang website

Er rees een vraag over waarom de clubwinkel ook achter het ledenslot zit. De reden hiervoor is dat als we aan iedereen online gaan verkopen we een "normale" online shop worden, met alle belastingtechnische en juridische gevolgen vandien. Vandaar dus alleen leden. Wil je als niet-lid iets kopen, dan kun je terecht bij evenementen.

[Dat was ik dus Frostie, heb het even veranderd en jou reactie weggehaald :)]

RE: ledentoegang website

Ik zag een onbekende naam :)

RE: ledentoegang website

FrostiE_999 schreef:
Minder nog, lidmaatschap MSCN is 23,= pleuro




dan zal ik tog ook maar is heel snel lid worden als het tog bijna nix kost...

en ik snap het wel dat er dingen zijn voor aleen leden..dan ziet iedereen wat terug van zijn geld.
en voor het lutteloze bedrag van 23 euro hoef je het ok niet te laten O:)
deze hosting enz enz moet tog ook ergesn van betaald worden lijkt mij.