Mini project op 16 jaar

RE: Mini project op 16 jaar

Hoi allemaal, vandaag trotse gebruiker geworden van deze forum!
Ik had al veel filmpjes en fotos bekeken van oude mini coopers, ik was echt weg van de de kleine maar wilde uitziende autootjes, maar vanaf vorig jaar trotse eigenaar geworden van mun eigen Mini Cooper, Hij is uit het bouwjaar '89 en een aparte uitgave, misschien kan iemand mij hier meer over vertellen, "Red Hot" zo heet de uitgave, de tekst staat op de stoelen, de grill, en heeft op de zijde van de auto gestaan maar dit is bijna niet meer te zien. Jullie zullen denken, 16 jaar en dan al een mini, ja het is vroeg maar het echt een leuk autootje moet worden, heb ik nog tijd! Ik ben tegen deze auto aan gelopen terwijl ik nog niet echt naar eentje zocht, mijn vader heeft een landbouw bedrijf en zoekt altijd op een site van een grote tweedehands zaak in aanliggende stad Hulst, toen ik samen met hem naar landbouwmachines aan het kijken was, kwam ik deze mini cooper tegen, het mooie was dat de bodem helemaal vernieuwd was door de vorige eigenaar, hij had het project nooit afgemaakt, ook alle roest was onderhanden genomen. Alle originele onderdelen zaten bij de auto! De mini werd geveild, de auto werd uiteindelijk onze, voor 450 euro zonder btw en opgeld voor de veiling, uiteindelijk kwamen de totalen kosten op iets meer dan 650 euro. Goeie deal? Ja of nee? de mini draait nu na het op veilen van de roeste contactpunten en vers mengels top autotje!

Ik ben benieuwd of deze auto bijzonder is als ik hem opknap naar de "Red hot" of zelf mijn ding zou doen en mijn eigen kleur uit kiezen?



http://www.youtube.com/watch?v=tlA42jS977I

dit is een filmpje van mijn mini draaiend!

Ik hoop op leuke reacties

RE: Mini project op 16 jaar

gefeliciteerd!

RE: Mini project op 16 jaar

Mooi project, en goed dat je er de tijd voor neemt (verplicht omdat je nog geen rijbewijs hebt ;) )!
Wat betreft zeldzaamheid van een 'Red Hot', Theo weet ongetwijfeld hoeveel Red Hot's zijn geproduceerd, de meeste zijn ,vermoed ik, al totaal aangepast naar de smaak van de eigenaar (dus andere kleuren/velgen/etc). Ik zou doen wat je het zelf het mooiste vind!

Succes!

RE: Mini project op 16 jaar

link en dan even red hot/jet black aanklikken.

1000/1000 in uk en 400 (samen) export dus ;)

RE: Mini project op 16 jaar

moet natuurlijk 4000 export zijn..

RE: Mini project op 16 jaar

Bedankt, Ja ik zou het echt niet graag rood gelaten hebben, alleen als hij heel bijzonder zou zijn. Echt bedankt voor de reacties, leuke form dit!

RE: Mini project op 16 jaar

Roytje schreef:
.....Mini Cooper.... "Red Hot" ...... mini cooper .......




Hoi, leuk project.... maaruh, volgens mij is een "Red Hot" geen Cooper...

RE: Mini project op 16 jaar

Waarschijnlijk is dat een klein beginnersfoutje...
Voor iedereen die geen mini heeft gehad, is het moeilijk om een onderscheid te maken tussen de Austin 850, Austin Mini, Austin Seven, Leyland Mini, Morris 850, Morris Mascot, Morris Mini, Riley Elf, Rover Mini, Wolseley 1000, en Wolseley Hornet. Dus noemt iedereen het een mini cooper.
Dat is dan ook de rede dat je eerder onderdelen vind als je zoekt naar Mini cooper in plaats van een van de bovenstaande.

Hoe dan ook ik dwaal een beetje af |:(

Je Projectje ziet er leuk uit voor een eerste! Maak er wat moois van en maak hem vooral van je zelf.