Weer terug bij de oude liefde

default

RE: Weer terug bij de oude liefde

Goedendag allemaal,

Ongeveer 10 jaar geleden hebben wij onze laatste mini, een clubman estate, verkocht. In totaal hadden we toen 15 jaar lang mini's gereden, opgeknapt (of laten doen) en aan de praat gehouden. We zijn destijds ook regelmatig bij ritten en evenementen geweest en zelfs nog getrouwd in mijn 1e mini.
Op een gegeven moment wilde ik iets groter en solieder gaan rijden en zijn we overgestapt op een saab 900 classic coupe. Daarna nog een paar 900 classic cabrio's gehad, een 9000, een 99 en een 9-3 cabrio. De laatste 900 coupe (http://www.saabforum.nl/viewtopic.php?f=4&t=67339) heb ik een paar weken geleden verkocht met het idee: voorlopig komt er geen oude auto meer :( .

Inmiddels hadden we een paar maand geleden een nieuwe MINI gekocht en tegelijkertijd werd ik erg narrig van een lege garage. Op zoek naar een "echte" mini voor erbij dan maar? Oude liefde roest niet, zo blijkt. Of juist wel natuurlijk......

Dus op zoek en gevonden: een 1.3i uit 1996. Plannen zijn er genoeg, motor kuisen, interieur, velgen etc. In dit topic zal ik dit bijhouden.

Hieronder een foto van onze beide mini's:

RE: Weer terug bij de oude liefde

Welkom terug en veel plezier!
ps mooi kleurtje op de Mini

RE: Weer terug bij de oude liefde

Leuke collectie zo. Rij voorzichtig! :)

default

RE: Weer terug bij de oude liefde

Inmiddels al een en ander gedaan, foto's volgen nog. Andere velgen, sportstoelen en nu bezig met het dashboard.
Nu heb ik een notenhouten dashboard met 3-kloks magnolia (Nippon) tellers. Dit vind ik niet zo mooi en wil ik gaan vervangen door een losse 3-kloks teller met zwarte of groene wijzerplaten.
Kan dit zonder al te veel aanpassingen? Zijn de aansluitingen op de magnolia tellers gelijk aan de groene of zwarte?