Hulp bij pech onderweg

Avatar gebruiker

Hulp bij pech onderweg

Door Forum Robot, 01 mei 2016 07:58 Link


Techniek, sleutelen aan je Mini


Je hoopt natuurlijk dat je Mini je altijd van A naar B brengt maar soms gaat het toch mis en strand je ergens in het buitenland. Het kan dan lastig zijn om de juiste onderdelen te vinden omdat je niet precies weet hoe iets in die taal heet. Gelukkig staat er op infomininl.org een heel handige lijst Mini-onderdelen in 8 talen.


Wil je liever hulp van eeen Minirijder die zich bij jou in de buurt bevindt? Plaats dan een oproep in de International Mini Rescue groep op Facebook. Sowieso is het een goed idee om lid te worden van deze groep, misschien kun jij wel een collega Minirijder helpen als hij of zij dat nodig heeft. 


Overig techniek


Wist je trouwens dat er op onze website veel Nederlandstalige informatie te vinden is over bijna alle onderdelen van je Mini? Kijk maar eens op de Wiki of het forum


En leden van onze club kunnen altijd contact opnemen met onze technische helpdesk. Hun contactgegevens vind je in ons clubblad. 


Hopelijk kun je dankzij deze informatie problemen voorkomen of een collega Minirijder helpen. Wij wensenje in ieder geval veel veilige kilometers en plezier met je Mini.
Lees het hele artikel


Sir Issigonis
Sir Issigonis

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast