SevenMail: de eerste is eruit!

Ingediend door Charlie op
Berichttekst

Enige tijd geleden kondigden we al aan dat de MSCN zou gaan beginnen met het versturen van een nieuwsbrief per email. Inmiddels is de eerste editie verschenen en hebben de leden die zich op deze nieuwsbrief hebben geabonneerd hem in hun mailbox ontvangen. De nieuwsbrief heeft nu ook een naam: SevenMail.

De nieuwsbrief is bedoeld om de leden van de MSCN snel op de hoogte te brengen en te houden van nieuwtjes van de club en om als geheugensteuntje te dienen voor komende evenementen. Onze bedoeling is dat minimaal voor elk evenement een nieuwsbrief wordt verstuurd. Daarnaast zullen we ook een nieuwsbrief sturen als we hetzij voor onszelf, hetzij voor derden een oproepje hebben, bijvoorbeeld voor een evenement, een trouwerij of een fotosessie. Meestal is de termijn veel te kort om dit via het clubblad te communiceren.

Bent u nog niet geabonneerd op de nieuwsbrief en wilt u de volgende editie ook ontvangen? Ga dan naar het formulier gegevens wijzigen. Als u hier een emailadres opgeeft hoeft u geen andere velden in te vullen.