Wij wensen je ook in 2015 veel plezier met je Mini

 

Vandaag is de eerste dag van 2015, een nieuw jaar vol met leuke dingen die je met je Classic of New Mini kunt gaan doen. Negen tips:

  1. Meedoen met met de Oud- en Nieuwrit op zondag 4 januari. Samen met alle andere Classic en New Miniclubs luiden we het nieuwe jaar in met een mooie toertocht door Zuid Holland. We eindigen bij het wereldberoemde Louwman Museum. Proost hier op de start van het nieuwe jaar of bezoek tegen een gereduceerd tarief de fantastische collectie.
  2. Meedoen met een van onze toertochten langs de mooiste plekjes van Nederland. 
  3. Meedoen met een van onze clubmeetings, clubdagen en clubavonden
  4. Meedoen met een van onze puzzelritten. Maak kans op mooie prijzen tijdens de rit en als je lid bent ook nog op een van de prijzen in het Clubkampioenschap
  5. Je optimaal voorbereiden op onze puzzelritten door het informatieboekje over de diverse puzzelritsystemen goed door te lezen. Of op zondag 12 april naar de (nieuwe)ledendag te komen.
  6. Meegaan naar het Bataviaweekend in juli en/of het Ardennenweekend in september.
  7. Als je dat nog niet was, lid worden van onze club zodat je zes keer per jaar ons clubblad ontvangt en ook nog korting op diverse evenementen etc. 
  8. Ons volgen op Facebook, voor regelmatige updates over van alles dat interessant is voor Minirijders.
  9. Ons volgen op Flickr zodat je altijd als eerste de foto's van onze evenementen ziet.

Wat je ook kiest, wij wensen je voor dit jaar heel veel plezier en veel probleemloze kilometers met je Classic of New Mini.