Zin in een dagje Mini's kijken?

 

Kom dan op zondag 26 april naar onze clubdag voor Classic en New Miniliefhebbers bij de Brabanthallen in Den Bosch. 

clubdag Den BoschJe vraagt je nu vast af wat er alemaal te doen is, nou dat is een heleboel:

Mini’s kijken

Omdat er zoveel mensen met hun Classic of New Mini komen zijn er dus veel Mini’s te bewonderen. En omdat de meeste mensen graag vertellen over hun Mini is het altijd gezellig.

Seven Spetter verkiezing

Heb je jouw Mini net opgeknapt, of ben je gewoon trots bent op hoe hij eruit ziet, geef hem dan op voor de Seven Spetter verkiezing. Hier wordt je Mini gekeurd door een ervaren jury en maak je kans op een prijs voor de mooiste Mini van de dag.

Stuurvaardigheid

Wil je wel eens weten hoe snel jij nou echt bent op een bochtig circuit? Doe dan mee met de stuurvaardigheid. De uitzetters zorgen ervoor dat iedereen met een Classic Mini veilig mee kan doen, dus aarzel niet en meld je aan.

Funny Games

En voor alle Classic en New Minirijders staat er een leuk spel klaar dat je samen met je Mini kunt doen. 

Winkelen

Ben je al een tijdje op zoek naar een onderdeel voor je Mini? Of misschien een leuk hebbedingetje dat met Mini te maken heeft? Ga dan zeker langs bij een van de aanwezige handelaren of kofferbakverkopers. En als je vooraf je bestelling doorgeeft dan nemen ze het voor je mee.

En wat kost dit allemaal?

Helemaal niets. De entree is gratis voor alle mensen die van Mini’s houden, zowel Classic als New. Het enige waar je voor moet betalen is de stuurvaardigheid.

PS. Je bent niet verplicht met een Mini te komen, een andere auto mag ook. 

Meer informatie

Kijk op www.minisevenclub.nl/evenementen/2015/clubdag-nb

 

Tot ziens op 26 april.