Zondag 28 juni, Clubmeeting op de British Autojumble in Waalwijk

Ingediend door Natascha op
Berichttekst

Engelse auto's, handelaren, muziek en veel gezelligheid in het park? Dat vindt je allemaal op de British Autojumble in Waalwijk. En ook deze keer is er een eigen deel op het terrein voor onze Mini's. Mini's op British AutojumbleHet is dit jaar de 15e keer dat de MG Car Club Holland de Britsh Autojumble organiseert en ook dit jaar worden er zo'n 1100 auto's verwacht. Naast Mini's is er dus genoeg ander moois te bewonderen. De entree tot het Lido Park in Waalwijk is gratis. 

De organisatie van de British Autojumble heeft gezorgd voor diverse gelegenheden waar je wat kunt eten, er is livemuziek en er zijn handelaren en kofferbakverkopers aanwezig. Onze Mini's staan in de 'Minihoek' op het voetbalveld achterin het park. En ook daar is van alles te doen: 

  • Bezoek de tent van de Mini Seven Club Nederland met de clubwinkel.
  • Ga langs bij organisatoren van het IMM 2016 in Belgie voor meer informatie of koop gelijk je kaarten.
  • Stem mee voor de publieksprijs van leukste Mini / MINI van de dag. Haal je stembiljet op in de tent van de Mini Seven Club Nederland.
  • Picknick mee en maak kans op een prijs voor de mooiste en/of lekkerste picknick.
  • Is jouw auto gebaseerd op een Mini? Dus bijvoorbeeld een Marcos, Midas, Domino of een van de andere derivaten zet hem dan neer op het deel van de Marcos Eurogiomeeting.

Wil je meer informatie over de British Autojumble? Kijk op 

http://www.minisevenclub.nl/evenementen/2015/british-autojumble-clubmeeting-nb of praat mee op ons forum.