Wat is er de komende weken te doen?

 

http://www.minisevenclub.nl/evenementen/kalenderDe vakantieperiode is aangebroken maar dat betekent niet dat er niets meer te doen is. Kijk maar eens op onze evenementenkalender. Een paar dingen lichten we er graag uit:

Onze Clubavonden

Voor de thuisblijvers die graag andere Minirijders uit hun omgeving willen leren kennen gaan de clubavonden gewoon door. Wij ontmoeten je graag op donderdag 4 augustus in Veenendaal (UT),  dinsdag 9 augustus in Enschede (OV)  of dinsdag 30 augustus in Den Bosch (NH)

Puzzelrit en toertocht

Tegen het eind van de vakantie kun je meedoen met de Midzomeravondrit (NB) op zaterdagavond 27 augustus. Een puzzelrit op basis van routebeschrijving en de ideale avond uit voor jou en je Mini.

Of kom het laatste weekend van de vakantie meetoeren in de 19e Noordwijk Mini Marathon. Deze keer vertrekken we om de hoek bij de Van Brienenoordbrug in Rotterdam.

 

Zoals je ziet is er genoeg te doen deze zomer en we wensen je dan ook veel plezier en veilige kilometers met je Mini.

 

PS. Heb je nog tips voor evenementen waar we met onze Mini naartoe kunnen? Plaats ze op ons forum of Facebook of stuur een mail naar Natascha voor opname op onze evenementenkalender.