Ingediend door Natascha op di, 01-01-2019 00:34
Berichttekst

Vandaag is de eerste dag van 2019, een nieuw jaar vol met leuke dingen die je met je Classic of New Mini kunt gaan doen. 10 tips:

 1. Meedoen met met de Oud- en Nieuwrit op zondag 6 januari. Samen met alle andere Classic en New Miniclubs luiden we het nieuwe jaar in met een mooie toertocht door Zuid Holland. We starten met een lekker ontbijt in Zoeterwoude en eindigen bij een pannenkoekenrestaurant in Bleiswijk. 
  Oud en Nieuwrit, Mini's op de pont
 2. Meedoen met een van onze toertochten langs de mooiste plekjes van Nederland. 
 3. Langskomen op een van onze clubmeetings, clubdagenen clubavonden. 
 4. Meedoen met een van onze puzzelritten. Maak kans op mooie prijzen tijdens de rit en als je lid bent ook nog op een van de prijzen in het Clubkampioenschapverschillende prijzen clubkampioenschap
 5. Je abonneren op onze Facebookpagina of nieuwsbrief zodat je geen evenement meer mist. Of onze Evenementenkalender in je favorieten zetten. 
 6. Je optimaal voorbereiden op onze puzzelritten door het informatieboekje over de diverse puzzelritsystemen goed door te lezen. 
 7. Meegaan naar het Noorderweekend in mei, het Bataviaweekend in juli, de International Mini Meeting in augustus en/of het Ardennenweekend in september.
  Bataviaweekend
 8. Als je dat nog niet was, lid worden van onze club zodat je zes keer per jaar ons clubblad ontvangt en ook nog korting op diverse evenementen etc. 
 9. Ons volgen op Facebook of Instagram voor regelmatige updates over van alles dat interessant is voor Minirijders.
 10. Ons volgen op Flickr zodat je altijd als eerste de foto's van onze evenementen ziet.Mini's en gezelligheid

 

Wat je ook kiest, wij wensen je voor dit jaar heel veel plezier en veel probleemloze kilometers met je Classic of New Mini.

kerstkaart 2018