Clubavonden

 

De Mini Seven Club Nederland organiseert regelmatig gezelligheidsmeetings op verschillende plaatsen in het land. Het doel van deze meetings is om in een ongedwongen sfeer samen iets te drinken, te kletsen over Mini's en over wat er nog meer op tafel komt.

Een extraatje is dat sommige clubavonden op een kartbaan gehouden worden, zodat degenen die dat willen ook nog even de degens kunnen kruizen op de baan. En er zijn ook clubavonden bij onze sponsors waar je dan gelijk terecht kunt over advies over het onderhoud van je Mini. 

We hebben geprobeerd de verschillende meetings zoveel mogelijk te verdelen zodat je meerdere locaties kunt bezoeken. Je hoeft dus niet uit de genoemde provincies te komen, alle miniliefhebbers, lid of geen lid, Classic Mini of New MINI fan, zijn welkom.

Waar en wanneer?

Hieronder en in de evenementenkalender staat waar en wanneer de clubavonden gehouden worden. Op deze avonden ben je vanaf 19:30 of 20:00 uur welkom. Zie de clubavond van jouw keuze voor de juiste tijd. (De ervaring leert dat de meeste mensen tegen 20:00 uur komen).

Zelf een clubavond organiseren?

Wil je bij jou in de buurt ook een clubavond gaan organiseren? Dan kan dat en dan horen we graag van je. De contactpersoon voor de clubavonden algemeen is Natascha.

Meer informatie

Klik voor de contactpersonen en meer informatie op de plaatsnamen hieronder.

*: De genoemde provincie is ter verduidelijking van de locatie, alle Mini-rijders (ook niet-leden) zijn welkom op alle clubavonden.
**: Oneven maanden: januari, maart, mei, juli, september, november. Even maanden: februari, april, juni, augustus, oktober, december.