Informatiedag over mogelijkheden voor roestbehandeling

Datum
-
Korte omschrijving
Wil jij ook graag weten hoe je je Mini kunt beschermen tegen roest? Op zondag 22 september kom je hier meer over te weten op de informatiedag over roestbehandeling die we samen met Gosliga en Longbridge organiseren. Tijdens deze dag zal u geïnformeerd worden over de mogelijkheden om roestvorming aan uw geliefde Mini te voorkomen.

Wil jij ook graag weten hoe je je Mini kunt beschermen tegen roest? 

Op zondag 22 september kom je hier meer over te weten op de informatiedag over roestbehandeling die we samen met Gosliga en Longbridge organiseren. Tijdens deze dag zal u geïnformeerd worden over de mogelijkheden om roestvorming aan uw geliefde Mini te voorkomen.

Eveneens is er de mogelijkheid om uw Mini te laten inspecteren op eventueel al aanwezige roest. Voor deze inspectie dient u zich aan te melden om er verzekerd van te zijn dat uw Mini bij grote belangstelling ook daadwerkelijk aan de inspectiebeurt toekomt. 

Naast het informatieve deel is er ook informeel deel tijdens deze dag. Wij hebben een 3e partij uitgenodigd om een demonstratie te geven met Mini-Z car race-auto’s, uiteraard met een Mini koets.

Uiteraard is er ook aan de inwendige mens gedacht en zal er een een (typisch Engels) hapje voor u klaar staan en, oals men gewend is van Longbridge, ook de koffie, thee en fris staan klaar.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan via info@longbridge.nl

Locatie