Mini Clubdag 1 - zondag 21 april 2013

 

Mini Clubdag 1

Beste Mini-vrienden,

Op zondag 21 april 2013 organiseert de Mini Seven Club Nederland® de eerste Mini Clubdag van 2013 en wij hopen u, vanaf 11.00 uur, weer te mogen begroeten. De Mini Clubdag is niet alleen voor leden van de Mini Seven Club maar toegankelijk voor alle Classic en New Mini rijders en geïnteresseerden.

Het programma van de Mini Clubdag

Zie voor de definitieve tijden het informatiebord bij de Clubstand!

11:00 - 15:30

Clubstand Mini Seven Club 
Informatiebord met het dagprogramma
Inschrijven voor Stuurvaardigheid en Funny Games en Se7en Spetter.

11:00 - 15:30

Kofferbakverkoop, voor particulieren en Bedrijfsmatige verkoop met van alles op Classic en New Mini-gebied. De volgende handelaren zijn in ieder geval aanwezig: Autobedrijf Maasdoek, BMC Restoration Corner, CVM en the Little car company, Minimagic, Mini Stuff

11:00 - 15:00

Snackverkoop, heerlijke patat en andere dingen om de honger te stillen.

11:30 - 12:30

Ronde 1 Stuurvaardigheid (voor Classic Mini’s)

12:30 - 13:30

Funny games (voor classic en New Mini’s)

13:00 - 14:00

Se7en Spetter verkiezing (voor classic en New Mini’s)

13:30 – 14:30

Stuurvaardigheid ronde 2 (voor Classic Mini’s)

15:15 - 15:30

Prijsuitreiking Stuurvaardigheid, Funny games en Se7en Spetter

(prijzen worden niet nagestuurd)

 

Locatie

We zijn te gast bij de Brabanthallen in Den Bosch

 

Overige informatie

  • Inschrijven voor de diverse programmaonderdelen kan bij de Clubstand.
    Let op: voor de Seven Spetter lever je je formulier niet in bij de clubstand, maar ben je met auto en formulier aanwezig als de jurering start.
  • Als je mee wilt doen aan de Stuurvaardigheid en Funny games dan dient je Mini in deugdelijke staat te verkeren en de uitlaat mag niet teveel herrie maken! Het reglement is bij de starttafel in te zien.
  • De Stuurvaardigheid telt mee voor het clubkampioenschap 2013.
  • Bij de Se7en Spetter verkiezing gaat het om de mooiste Mini van de dag in de categorieën Classic Mini MK 1 - MK IV, Classic Mini MK V - MK VII, New MINI en Classic Custom Mini Bij "the best barn find" gaat het om de mooiste ongerestaureerde Classic Mini 

De Mini Clubdag is voor iedereen gratis toegankelijk, en je mag je Classic of New Mini op het terrein parkeren. Andere auto’s kunnen naast het terrein parkeren. Volg de aanwijzingen van de organisatie op.


Wil je meer informatie, heb je een idee, of wil je meehelpen?

Kom langs bij de clubstand of neem contact op met Natascha van der Heiden, tel. 06-23167434 mail natascha@minisevenclub.nl

Tot ziens op zondag 21 april 2013!

De sportcommissie 

Routebeschrijving

Brabanthallen 's-Hertogenbosch is per auto eenvoudig te bereiken en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.

A2 vanuit Utrecht
Volg de instructie richting 's-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk aan en neem dan afrit 46 Engelen. Vanaf dat punt kunt u de bebording richting Brabanthallen volgen.

A2 vanuit Eindhoven
Volg de instructie richting 's-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk aan en neem dan afrit 46 Engelen. Vervolgens volgt u de borden richting Brabanthallen.

A59 vanuit Nijmegen
Volg vanaf de A59 de instructies richting 's-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Hintham de A2 richting Utrecht aan. Bij Knooppunt Empel dient u de A59 richting Waalwijk te volgen, waarna u afslag 46 Engelen neemt. Vervolgens wijst de bebording 'Brabanthallen' u de weg.

A59 vanuit Rotterdam
Volg vanaf de A59 de instructie richting 's-Hertogenbosch en neem dan afrit 46 Engelen. Vanaf daar wijzen de borden met 'Brabanthallen' u de weg. 

Site van de organisatie