British Autojumble / Clubdag - zondag 29 juni 2014

 

Zondag 29 juni is de British Autojumble in Waalwijk, een meeting waarbij alle Engelse auto’s welkom zijn en waar het altijd erg gezellig is. Dit jaar sluit de Mini Seven Club Nederland hierbij aan met haar eigen clubdag. Deze keer geen stuurvaardigheid maar wel veel mooie auto's om te bewonderen, gezellige muziek en veel onderdelenstands.

Onze Mini's staan in de 'Minihoek' op het voetbalveld achterin het park. Neem je picknickmand mee en sluit gezellig aan. 

Meer informatie

Adres: Lidopark, Vijverlaan, Waalwijk

Entree: Vanaf ca. 09:00 uur tot ca. 16:00 uur.

Inschrijfgeld: De entree is gratis voor alle Engelse auto’s, zij mogen in het park parkeren. Andere auto’s dienen een plekje buiten het park te zoeken.

Bijzonderheden: Er zijn diverse onderdelenstands aanwezig, verkoop vanuit de kofferbak of op een plaid is gratis, alle overige stands betalen € 40,00.
De Mini’s van de Mini Seven Club mogen op het voetbalveld achterin het park parkeren. Neem je picknickmand mee en sluit gezellig aan.

Verkiezing mooiste Mini / MINI: Deze keer is er een publieksprijs voor de mooiste Mini en MINI van de dag. Lever de naam van jouw favoriet in bij de clubstand en wij maken om 15:00 de winnaar bekend.

Verkiezing leukste picknick: We rekenen op mooi weer dus neem vooral je picknickmand mee. Degene met de leukste en lekkerste picknick wint een prijs. Ook dit wordt om 15:00 bekend gemaakt.

Aanwezige verkopers in Mini-onderdelen etc: CVM, MInistuff

Inlichtingen: Voor meer informatie kun je terecht bij Natascha van der Heiden, natascha@minisevenclub.nl, tel. 06-10299555

 

 

poster autojumble

Site van de organisatie