Classic Racefestival / Clubdag - zondag 13 juli 2014

 

Op 12 en 13 juli is het Classic Race Festival op het circuit van Assen. Dit is een weekend vol klassiek racegeweld van verschillende raceklassen, waaronder de NK HTGT, de GTTC, maar ook MG Triumph en zijspanners. En ook de Mini's van Raceminiminded doen mee!
Dit evenement is tijdens het weekend dat wij onze clubdag in het 'noorden' van het land wilden houden. Maar toen bleek dat je met je club een stand op de klassieker paddock kon krijgen was de keus snel gemaakt, we houden onze clubdag gewoon hier.

Het precieze programma voor de dag volgt nog. In ieder geval is er op zondag de mogelijkheid om je Mini op de paddock te parkeren bij de clubstand van de Mini Seven Club Nederland. Je kunt met je Classic het circuit op voor de Oldtimer parade of het vrij rijden of gaan kijken bij de races. Verder ligt het accent deze keer op het kennismaken met andere Minirijders en elkaars Min's bewonderen. 

Een aantal weken voor het evenement kunnen de tickets besteld worden. Dit is voor de auto en de bestuurder gratis, de bijrijder betaalt € 15,- aan de kassa en € 12,50 in de voorverkoop. Normaal gesproken geldt dit alleen voor Classic Min's maar wij hebben toestemming om ook een paar New Mini's op onze stand te parkeren. Kom je met een gewone auto, dan kun je helaas niet van deze aanbieding gebruik maken en dien je ook voor de auto en bestuurder een kaartje te kopen.

Wil jij gebruik maken van de gratis clubkaart? Stuur dan een mail met daarin je naam, mailadres, type Mini en lidmaatschapsnummer naar natascha@minisevenclub.nl. Zodra de boekingscode bekend is mailen we je die toe. 

Routebeschrijving

www.ttcircuit.com/circuit/routebeschrijving

Site van de organisatie