DoDa-rit - zaterdag 25 oktober 2014

 

Gaat het puzzelen je overdag best aardig af? Probeer dan eens de DoDa-rit in het donker. Bij deze rit ga je Dijk op Dijk af in de omgeving van Drimmelen in de Biesbosch. De uitzetters weten elk jaar een ander puzzelelement te verzinnen, dus laat je verrassen en doe mee.

Aard van de rit: De rit wordt verreden volgens een creatief puzzelelement.

Lengte van de rit: Totale lengte is ongeveer 60 km.
Start- en finishlocatie: Café- restaurant “ ’t Voske “, Biesboschweg 15, Drimmelen, Tel. 0162-683521           

Inschrijving: Op de dag zelf bij de starttafel in de zaal. De starttafel is geopend van 20:00 uur tot 21:00 uur.

Inschrijfgeld:  Voor leden van de Mini Seven Club Nederland en Mini Club Brabant € 5,00 per Mini. Voor niet-leden maar wel Minirijders € 10,00 per Mini.

Bijzonderheden: Het voeren van meer dan wettelijke toegestane vormen van verlichting is                         verboden! Dus géén extra schijnwerpers o.i.d. gebruiken, u loopt dan het risico een proces-verbaal voor stropen te krijgen.

Vergeet niet voor de aanvang van de rit te tanken en eventueel reserve brandstof mee te nemen, op de weg vanaf afrit 32 naar Drimmelen vindt u ter hoogte van “de Bromtol” een tankstation waar u dag en nacht kunt tanken. Deze pomp werkt met een bank/giropas.

Deze rit telt mee voor het clubkampioenschap van 2014

Inlichtingen: Voor nadere informatie kun je terecht bij: Edwin van Loenhout, mail: edwin@miniclubbrabant.nl, tel. 01 62-68 24 47 of Marco van Nunen, mail: mpwvannunen@kpnmail.nl

Routebeschrijving

Op de A-59 (Zevenbergen-’s-Hertogenbosch) neemt u de afslag Made/  Oosterhout-west / De Biesbosch (Afrit 32). Bovenop het viaduct gaat u de borden “De Biesbosch” volgen, u komt dan vanzelf in Drimmelen. Eenmaal in Drimmelen aangekomen gaat u de borden “Oude Havens” volgen. De weg rond de oude haven blijven volgen tot café  ’t Voske. 

Site van de organisatie