Generation Mini

Datum
-

Op zondag 18 mei vindt het evenement “Generation Mini” plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door Classic Park in samenwerking met 402 Automotive. Generation Mini is gericht op de liefhebber en/of eigenaar van een Mini, klassiek of modern. Op de locatie van Classic Park kunt u genieten van vele Mini’s in alle uitvoeringen.

 

Wat is Classic Park?

In het paasweekend van 19 tot en met 21 april opent in Boxtel een uniek beleveniscentrum voor liefhebbers van klassieke en exclusieve auto’s: Classic Park. Basis van het centrum wordt een museum met een wisselende collectie van ongeveer 120 automobielen. Classic Park wordt ook de uitvalsbasis voor evenementen met klassieke- en exclusieve auto's. Rondom het gebouw wordt een groen park gecreëerd en samen met de parking aan de voorzijde biedt Classic Park plaats aan bijna 500 mooie showplaatsen. Een restaurant, toepasselijk genaamd “Miglia Lounge”, een shop met auto gerelateerde lifestyle artikelen en een werkplaats met vijf bruggen maken het centrum compleet.

 

Wat is er te doen tijdens Generation Mini?

Je kunt het museum bezoeken, de diverse auto's op de showpaddock bewonderen, meedoen aan het Concours d'Elegance, winkelen bij de bedrijvenstands en de swapmeet. En bij de clubstand kun je kennismaken met je medeleden van de Mini Seven Club Nederland. Meer informatie vind je op de website van de organisatie. 

 

Wat kost het?

Leden van de Mini Seven Club Nederland krijgen korting op de entreetickets aan de kassa en korting op de online voorverkoop.

En als je snel boekt kunnen je Mini en jij gratis naar binnen, de eerste 150 autotickets zijn namelijk gratis. Bestellen kan hier.

Locatie