Nieuwe ledendag - zondag 23 maart 2014

 

Deze dag is speciaal voor de Minirijders die recent lid geworden zijn van de Mini Seven Club Nederland. Ben jij al wat langer lid maar ben je ook nieuwsgierig? Den ben je ook van harte welkom. Deelname is gratis en aanmelden kan via onderstaand formulier.

 

Wat kunt u op deze dag verwachten?

Wij, het bestuur, stellen ons eerst aan u voor. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen we elkaar eens leren kennen. Ieder nieuw lid is welkom, of u nu komt met of zonder Mini, met een Classic of het allerlaatste model.

Wij zullen u wegwijs maken in de evenementen die wij organiseren.  Zo zijn er naast puzzelritten, ook toertochten, kampeerweekenden, clubdagen en –avonden. En dan zijn er ook nog activiteiten die door andere clubs worden georganiseerd zoals het IMM. (International Mini Meeting)
Ook willen we u graag iets vertellen over ons actieve forum en ons prachtige clubblad de “Seven”.

Tevens gaan we die middag de puzzelritten uitleggen en een klein ritje rijden, om u de eerste drempels van het puzzelen te ontnemen. Dat wordt vast heel erg gezellig!

Wij hopen u te mogen ontmoeten op zondag 23 maart om 12:30 in De Moer te ontmoeten.

 

Voor meer informatie over deze dag kun je contactopnemen op met Marco, mail marco@minisevenclub.nl of tel. 06-18648525.


Routebeschrijving

Komende vanaf de A59, neemt u afslag 37 (A261) richting De Efteling. Ter hoogte van Loon op Zand neemt u de afrit rechts richting De Moer via de Heideweg.

Vanaf de A58, neemt u de afslag richting Waalwijk. Eenmaal op de A261 neemt u bij Loon op Zand de afslag De Moer via de Heideweg.Vanaf de Heideweg slaat u de Bergstraat rechtsaf. Vervolg uw weg naar de Middelstraat. U vindt ’t Maoske op de hoek aan de rechterkant. Parkeren kunt u aan de Zijstraat (rechts om de hoek) op een groot parkeerterrein 75m rechts voorbij de locatie.

Site van de organisatie

Inschrijfformulier

Je voor- en achternaam.

Uw lidnummer, meestal beginnend met een A en een jaartal (A2014xyabc). U vind uw lidnummer o.a. op uw ledenpas en op de envelop waarin u de Seven ontvangt.

Ik kom met personen.

Een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent (zo mogelijk ook vlak voor aanvang van de Ledendag).