Nieuwe ledendag

Datum
-
Korte omschrijving
Deze dag is speciaal voor de minirijders die recent lid geworden zijn van de Mini Seven Club Nederland. Meer informatie over het programma volgt z.s.m.

Deze dag is speciaal voor de Minirijders die recent lid geworden zijn van de Mini Seven Club Nederland. Ben jij al wat langer lid maar ben je ook nieuwsgierig? Den ben je ook van harte welkom. Deelname is gratis en aanmelden kan via onderstaand formulier.

 

Wat kunt u op deze dag verwachten?

Wij, het bestuur, stellen ons eerst aan u voor. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen we elkaar eens leren kennen. Ieder nieuw lid is welkom, of u nu komt met of zonder Mini, met een Classic of het allerlaatste model.

Wij zullen u wegwijs maken in de evenementen die wij organiseren.  Zo zijn er naast puzzelritten, ook toertochten, kampeerweekenden, clubdagen en –avonden. En dan zijn er ook nog activiteiten die door andere clubs worden georganiseerd zoals het IMM. (International Mini Meeting)
Ook willen we u graag iets vertellen over ons actieve forum en ons prachtige clubblad de “Seven”.

Tevens gaan we die middag de puzzelritten uitleggen en een klein ritje rijden, om u de eerste drempels van het puzzelen te ontnemen. Dat wordt vast heel erg gezellig!

Wij hopen u te mogen ontmoeten op zondag 23 maart om 12:30 in De Moer te ontmoeten.

 

Voor meer informatie over deze dag kun je contactopnemen op met Marco, mail marco@minisevenclub.nl of tel. 06-18648525.


Locatie