Oud en Nieuw rit

Datum
-
Korte omschrijving
Beste Minivrienden, Hierbij willen wij jullie uitnodigen om, samen met je minivrienden, het nieuwe jaar in te luiden. Bij alweer de 7e Oud en Nieuw Rit op zondag 5 januari 2014 is hiervoor alle gelegenheid. Oud en nieuw, om elkaar het allerbeste te wensen voor 2014 én omdat we, naast de MSCN leden, bij deze rit speciaal onze vrienden van de New Mini club en de Mixed Mini Club uitnodigen. Tot ziens op 5 januari!

Beste Minivrienden,

Hierbij willen wij jullie uitnodigen om, samen met je minivrienden, het nieuwe jaar in te luiden. Bij alweer de 7e Oud en Nieuw Rit op zondag 5 januari 2014 is hiervoor alle gelegenheid. Oud en nieuw, om elkaar het allerbeste te wensen voor 2014 én omdat we, naast de MSCN leden, bij deze rit speciaal onze vrienden van de New Mini club en de Mixed Mini Club uitnodigen.

Let op: dit jaar starten we in een iets andere regio dan je gewend was, namelijk de Loosdrechtse Plassen, waar we een schitterende route hebben uitgezet!

Aard v.d. rit: Toertocht, route met veel bezienswaardigheden op basis van een op een kaart aangegeven route. De route is ca. 80 km, ongeveer 2-3 uur afhankelijk van eigen tussenstops.

Startlocatie: Je bent vanaf 11.00 van harte welkom bij Paviljoen De Strook Nieuweweg 28, 3625 AZ Breukeleveen www.destrook.nl We starten vanaf 12.00.

Finishlocatie: We eindigen dit jaar bij de startlocatie Je kunt hier elkaar onder het genot van een lekkere oliebol een nieuwjaarsgroet brengen.

Inschrijving: Inschrijven kan op zondag 5 januari 2014 aan de starttafel bij De Strook. De starttafel is geopend vanaf 11.00.

Inschrijfgeld: Voor leden en niet leden: 5,00 euro per equipe. 

Inlichtingen: Demelza van der Lans, 06 51 553 967

Deze rit telt niet mee voor het Algemeen Clubkampioenschap.

Tot ziens op zondag 5 januari 2014!!