British Autojumble / Clubmeeting (NB) - zondag 28 juni 2015

 

De MG Car Club Holland organiseert dit jaar voor de 15e keer de British Autojumble in Waalwijk. En de Mini Seven Club Nederland organiseert op haar eigen deel van het terrein een gezellige clubmeeting. Kom jij ook genieten van alle Engelse auto's en shoppen bij de aanwezige handelaren en kofferbakverkopers?

 

Waar vind je de Mini's?

Achteraan op het terrein, op het voetbalveld, staan alle Mini's van de Mini Seven Club Nederland en andere Miniclubs opgesteld. De aanwezige handelaren in Mini-onderdelen staan zoveel mogelijk bij dit deel van het terrein in de buurt. 

 

Extra activiteiten voor Minirijders

- We delen ons terrein met de organisatoren van het IMM 2016 in Belgie, de Mini Fun Club. Ben je van plan om naar het IMM te gaan? Koop dan vandaag nog je tickets bij hun stand (contant betalen) en je betaalt de aanbiedingsprijs van € 57 per persoon.

- Prijs voor de mooiste Mini / MINI van de dag. Haal je stembiljet op bij de clubstand van de Mini Seven Club Nederland, maak je keuze, en lever hem voor 15:00 weer uur in. 

- We rekenen op mooi weer en nodigen iedereen uit om gezellig met ons mee te picknicken. Neem een maand met lekkers mee en spreidt om 12:30 uur je picknickkleed uit. Voor de mooiste en/of lekkerste picknick hebben we een prijs.

- De prijsuitreiking is om 15:15 uur.

- Op verzoek van de organisatoren van de Marcos Eurogiomeeting is er een ook speciale hoek voor Mini derivaten zoals de Mini-Marcos en Midas. Heb jij zo'n auto? Zet hem dan daar neer. 

 

Meer informatie over de Autojumble

De Autojumble wordt dit jaar voor de 15e keer georganiseerd en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste evenementen in Europa. Het is een verzamelplaats van Engelse Oldtimer verenigingen en particulieren die een plekje uitzoeken en gastvrijheid verlenen aan de bezoekers. Eigenaars van een Engelse Oldtimer of Youngtimer en andere geïnteresseerden zijn welkom om met hun automobiel naar het Lido Park te komen. Voor Engelse auto’s is een parkeerplaats beschikbaar op het expositieterrein. Kom je met een gewone auto dan dien je je auto buiten het park te parkeren. De dag duurt van 09:30 - 16:00 uur en de toegang tot de Autojumble is gratis.

Er is ruimte voor een kofferbakverkoop van overgebleven onderdelen na een restauratie. Handelaren in Oldtimer onderdelen zijn aanwezig en laten die nu net dát onderdeel dat u zoekt beschikbaar hebben.

De organisatie verwacht op 28 juni meer dan 1100 Engelse Oldtimers te begroeten. Een ideaal uitje om met hele familie naartoe te rijden. Er is voldoende parkeer gelegenheid beschikbaar. Op de invalswegen wijzen borden u naar het Lido Park.

 


Site van de organisatie