Classic Park Festival, Generation Mini / Clubmeeting (NB) - zondag 7 juni 2015

 

Tijdens de festivals is het museum van Classic Park geopend vanaf 10 uur tot 18.00 uur. De festivals duren in principe vanaf 10 uur tot 16 uur. Op de showterreinen buiten kunt u uw thema auto gratis parkeren. Voor bezoekers die zonder thema auto komen is er ook voldoende gratis parkeergelegenheid.

We zijn als Mini Seven Club aanwezig met een eigen stand met clubartikelen en natuurlijk alle informatie over onze club. Kom je gezellig langs als je er bent?

Classic Park organiseert deze dag onder andere een Concours d’Elegance. Dit vindt plaats in de “drive-through’ van het museum, en de prijsuitreiking is om 14.30 uur. Kijk voor meer informatie over de activiteiten op deze dag op hun website.

Voor Mini/MINI-rijders is er een speciale toegangsregeling, de eerste 100 aanmeldingen hebben gratis toegang tot het festivalterrein inclusief toegang tot het museum.U kunt deze tickets uitsluitend vooraf bestellen in de ticketshop. Indien deze niet meer beschikbaar zijn, betaalt u €5,- voor de toegang tot festival én museum. Overige inzittenden en bezoekers betalen €9,50 aan de kassa of €8,- in de voorverkoop. 

Routebeschrijving

www.classicpark.nl

Site van de organisatie