Clubdag (NB) - zondag 26 april 2015

 

Zondag 26 april is onze eerste clubdag van 2015. We zijn te gast bij de Brabanthallen in Den Bosch en we nodigen alle Classic en New Minirijers uit Nederland en omstreken uit om hierheen te komen. 

Wat is er te doen?

- De meer dan 150 Mini's van de deelnemers bewonderen

- Kennismaken met andere Minirijders of bijpraten met mensen die je al een tijdje niet gezien hebt

- Meedoen met de stuurvaardigheidsproeven voor Classic Mini's (2,50 euro voor 2 rondes)

- Met je Classic of New Mini meedoen aan de funny games (gratis)

- Je Mini mee laten dingen naar de prijs voor mooiste Mini van Nederland in de 7Spetter verkiezing (gratis) (Categorieen en deelnameformulier)

- Shoppen bij een van de aanwezige handelaren of kofferbakverkopers. Deze bedrijven/personen zijn hebben al bevestigd dat ze er zullen zijn Classic mini onderdelenCVM, Henk CremersMinistuffThe Little Car Company en 7Heaven 

- En er wordt nog gewerkt aan meer...

 

Krijg je al zin? Zet deze dag dan gelijk in je agende en kom langs. De dag duurt van 11:00 - 16:00 uur en de entree is gratis voor iedereen of je nou lid bent van de Mini Seven Club Nederland of (nog) niet. En als je Mini (nog) niet rijdt, dan ben je ook met je gewone auto van harte welkom.

 

Info voor verkopers

Wil jij graag jouw spullen verkopen in de kofferbakverkoop? Hou er dan rekening mee dat we ook dit jaar een bijdrage in de kosten vragen. Dit doen we omdat we de entree voor alle bezoekers gratis willen houden. 

Wat hetzelfde is gebleven is het feit dat je je stand zo groot (of klein) mag maken als je zelf wilt. Wat veranderd is, is dat we de kosten hebben verlaagd. De eerste 10m2 standruimte is nu gratis, extra vierkante meters kosten hetzelfde als vorig jaar, 2 euro per m2. Onder standruimte verstaan wij de ruimte die je gebruikt inclusief de auto of bus die op de stand staat. 

 

Promotie

Ook dit jaar bieden we alle verkopers de mogelijkheid om vooraf aan onze leden te laten weten dat ze aanwezig zijn. We noemen je (bedrijfs)naam op de site samen met een link naar je website/mailadres. Wil je dit? Laat dan zo snel mogelijk weten of je inderdaad komt.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie, heb je een idee, of wil je meehelpen? Neem dan contact op met Natascha van der Heiden, tel. 06-10299555 of stuur een mail.

 

Programma

programma clubdag 26-04-2015

Routebeschrijving

Brabanthallen 's-Hertogenbosch is per auto eenvoudig te bereiken en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.

A2 vanuit Utrecht
Volg de instructie richting 's-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk aan en neem dan afrit 46 Engelen. Vanaf dat punt kunt u de bebording richting Brabanthallen volgen.

A2 vanuit Eindhoven
Volg de instructie richting 's-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk aan en neem dan afrit 46 Engelen. Vervolgens volgt u de borden richting Brabanthallen.

A59 vanuit Nijmegen
Volg vanaf de A59 de instructies richting 's-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Hintham de A2 richting Utrecht aan. Bij Knooppunt Empel dient u de A59 richting Waalwijk te volgen, waarna u afslag 46 Engelen neemt. Vervolgens wijst de bebording 'Brabanthallen' u de weg.

A59 vanuit Rotterdam
Volg vanaf de A59 de instructie richting 's-Hertogenbosch en neem dan afrit 46 Engelen. Vanaf daar wijzen de borden met 'Brabanthallen' u de weg. 

Site van de organisatie