Midden Limburgrit (LI) - zondag 1 maart 2015

 

Vandaag organiseren we alweer voor de 18e keer de Midden Limburgrit. In het verleden was de start in Vlodrop maar nu starten we alweer voor de 5e keer vanuit Ospel. Dit ligt vlakbij het Nationaal Park de Limburgse Peel.

De Midden Limburgrit is een puzzelrit volgens het kaarleessysteem. Je krijgt bij de start een kaart met de route en als je die helemaal foutloos weet te rijden staat er bij de finish een mooie prijs voor je klaar. 

Iedereen met een Classic of New Mini, lid of geen lid, is welkom om mee te puzzelen. Leden doen bovendien automatisch mee voor het Clubkampioenschap van 2015. 

 

Meer informatie:  

Datum: Zondag  1 maart 2015

Soort puzzelsysteem:  Kaartleesrit

Lengte van de rit:  Ca. 70 km 

Start- en finishlocatie: Gemeenschapshuis “Haaze-Hoof”, Aerthijsplein 3, 6035 AS Ospel, Tel.: 0495-631619

Inschrijven: Dit kan vanaf 11:30 uur bij de starttafel in de zaal. De officieuze start is om 12.31 uur.

Inschrijfgeld: Voor leden van de Mini Seven Club Nederland € 5,00 per Mini. Voor niet-leden maar wel Minirijders (Classic of New) € 10,00 per Mini 

Inlichtingen: Voor meer informatie kun je terecht bij: Marco Baelemans, mail marco@minisevenclub.nl of bel 06-18648525

Deze rit telt mee voor het Clubkampioenschap van 2015

Routebeschrijving

Komende vanuit het noorden resp. zuiden neem op de A2 afslag nummer 39 (Nederweert– Weert – N275). Onderaan de afslag linksaf resp. rechtsaf richting Nederweert, de N275 volgen tot rotonde, neem hierop de derde afslag (Ospel), deze weg volgen tot in Ospel, links op de hoek van het Aerthijsplein is een schoenenwinkel(van den Boom). Indien parkeren op het plein i.v.m. een toernooi in het Gemeenschapshuis niet mogelijk is, is er in de directe omgeving parkeerplek genoeg.

Site van de organisatie