Oud en Nieuw rit (ZH) - zondag 4 januari 2015

 

De allereerste toertocht van 2015. Wij organiseren deze rit speciaal voor alle Classic en New Minirijders uit Nederland. Je kunt een mooie tocht rijden met je Mini en voor of na de rit kennismaken met Classic en New Minirijders van onze en andere Nederlandse Miniclubs. 

Dit is alweer de 8e Oud en Nieuw Rit, een rit waarbij we allereerst elkaar het allerbeste willen wensen voor 2015 én omdat we, naast de leden van de Mini Seven Club Nederland speciaal onze vrienden van alle andere Classic en New Miniclubs uitnodigen.

Wat is dit voor rit? 

Een toertocht, route met veel bezienswaardigheden op basis van een op een kaart aangegeven route. De route is ca. 80 km, ongeveer 2-3 uur afhankelijk van eigen tussenstops. 

Wat is de startlocatie? 

Je bent vanaf 10.30 van harte welkom bij Pannenkoekenrestaurant De Pannenkoe, Kruisweg 8, 2665 HB Bleiswijk, www.pannekoe.nl. We starten vanaf 11.30 uur

Wat is de finishlocatie? 

De rit eindigt dit jaar bij het Louwman Museum tussen Den Haag en Wassenaar. We kunnen onze Mini’s daar voor de deur parkeren en tegen een gereduceerd tarief dit wereldberoemde museum bezoeken. 

Moet ik me vooraf inschrijven?

Dit is niet nodig. Je kunt je op zondag 4 januari 2015 aan de starttafel in Bleiswijk inschrijven. De starttafel is geopend vanaf 10.30 uur. Hou er rekening mee dat je contant moet betalen.

Wat zijn de kosten?

Meedoen met de toertocht kost 5,00 euro per Mini. Hiervoor krijg je een routeboek met een duidelijke kaart van de route en informatie over de bezienswaardigheden onderweg. Bij aankomst op de finishlocatie, het Louwman Museum, mag je je Mini gratis voor de ingang parkeren en staat er een glas "champagne" (alcoholvrij) met wat lekkers voor je klaar. 

Voor slechts 9,50 euro p.p. (in 2015 normaal 14,00 euro p.p.) kun je ook nog het Louwman Museum bezoeken. Kinderen van 5 t/m 12 jaar betalen 5,00 euro p.p. en kinderen van 13 t/m 18 jaar 7,00 euro p.p.

Aanvullende informatie

De korting voor het Louwman Museum is alleen geldig voor deelnemers aan de Oud- en Nieuwrit.

Classic en New Mini's kunnen gratis op de parkeerplaats voor het Museum parkeren. Wij zorgen voor een mooie foto als alle Mini's staan.

Is je Mini niet beschikbaar dus kom je met een gewone auto? Dan ben je ook van harte welkom. Hou er wel rekening mee dat je dan niet voor het museum kunt parkeren en dus 5 euro parkeerkosten dient te betalen. 

Waar kan ik terecht voor meer informatie?

Neem contact op met de uitzetter, Demelza van der Lans, via tel. 06 51 553 967

Tot ziens op zondag 4 januari 2015!!

Routebeschrijving


Komende over de A12 vanuit (de richting) Utrecht  neemt u afrit 8 (Bleiswijk). Bovenaan de afslag gaat u rechtsaf. Vervolgens volgt u de borden “Kruisweg” of “Pannenkoe”. Het restaurant bevindt zich aan het einde van buurtschap de Kruisweg aan uw rechterhand. 

Komende over de A12 vanuit (de richting) Den Haag neemt u afrit 8 (Bleiswijk). Bovenaan de afslag gaat u linksaf. Vervolgens volgt u de borden “Kruisweg” of “Pannenkoe”. Het restaurant bevindt zich aan het einde van buurtschap de Kruisweg aan uw rechterhand.

Site van de organisatie